|   444   0     3
  Livet i exil | Övrigt

Börjat knyta ihop alla lösa ändar.
Sitter just nu och mixtrar med min dator. Måste rensa upp och göra backuper.
Hittade ett toppenprogram File Sync 1.0. Den jämför två kataloger åt en så talar den om vilka filer man har dubletter av, eller nyare filer, etc. Superbra.
Så nu har jag kört den, så jag kan ta bort en av mina 10G’s Steph-mappar.
Har registrerat mysmasken.se och ett webhotell så jag kan flytta min hemsida.
Ska inatt försöka flytta shoppen. Allt detta i förebyggande syfte, jag måste ju ta ner servern om jag inte är hemma.

Andreas håller på och bjuder på lägenheter… dessvärre. Han har dock lovat att han kan åka hit och kolla min post den 25:e varje månad, så jag kan betala mina räkningar. Toppen.
Det kommer bli typ 6000kr i månaden i räkningar när jag är borta, men det får väl vara så.

Vidare ska jag ha ett möte med Pontus någon gång nästa vecka. Han måste ta över Studienämnden. Det är väl inte så mycket just nu. Jag har delat ut matkuponger för förra vårens utvärderingar. Måste bara skicka ut mallen så att de kan skriva höstens utvärderingar.

Måste prata med chefen på Konsum. Se om jag kan få ledigt i två månader.

Det ser ut att kunna lösa sig 😀
Det känns sååå mycket bättre nu när jag har tagit det här steget.
Tror jag ska ringa pappa nu.

0
 444   0     3

3 svar på Har börjat knyta.

 1. Catharina skriver:

  Wow, Gud så roligt! Skönt med miljöombyte. Kommer att sakna dig även om vi inte ses så ofta. Vi får maxa den 25:e – vi sitter väl bredvid varandra? Kan du inte hyra ut lägenheten i andra hand? Det måste ju finnas massor av spekulanter? Eller?
  Vi har flyttat nu – skönt, men idag kommer Anticimex för vi har faraomyror i badrummet INTE så kul. Plus massor med silverfiskar som jag hatar. Nu sitter jag dock i köket och tänker på annat så det är ok. Förhoppningsvis dör våra ”husdjur” snart. Hehe.

 2. Mysmasken skriver:

  EEK! Vad tråkigt att höra om husdjuren =(
  Jag vill inte riktigt hyra ut den i andrahand.
  Plus att Andreas kommer inte flytta ut innan jag åker och annat. Så det går inte =)
  Självklart maxar vi den 25:e! 😀

  Kram

 3. Catharina skriver:

  Jag vet det är så himla äckligt. Jag förstörde hela kvällen igår med att bara gråta över ovälkomna husdjur och berätta för Johan hur äckligt det är att bo här och att jag vill flytta igen osv osv. Men när man inte ser dem är det lite mer ok, men förstås så ska de BORT!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *