|   693   0     13
  Hemmet | Vardag

Det var ju en affär som slog igen portarna för ett tag sedan… så jag gjorde en beställning.
Det blev mycket billigt, och jag fick en hel del!

12 nya alfabet. En datumstämpel, lite papper och annat skoj.
Galet. Nästan inga pengar alls.

Okej, nu till problemet. Förvaring. För det vet alla scrappare – lika mycket som man spenderar på scrapsaker måste man spendera på förvaring, eller hur? 😉
Måste komma på något fiffigt. Något udda men snyggt. Gärna billigt.
Oh well, senare problem. Fast om något har någon fiffig idé på lager… alltså, det ska vara snyggt, stilrent. Inte plast…

Annars ser det mest ut såhär hemma. Vi målar om. Det kommer bli grymt!
Färgen ser ut ungefär som MMs akryl som heter Chocolate.
Fyfan vilket slit, nu minns jag varför bara en vägg blev målad i lägenheten i Stockholm *giggle*
Vi har bara gjort två väggar, ett lager… vi jobbar lite på det varje dag, det får ta den tid det tar.

0
 693   0     13

13 svar på Jag har syndat.

 1. ulrica skriver:

  Men du… om du har förvaringsproblem så vet jag det absolut bästa sättet för att få ordning på sakerna.. skicka alla saker till mig :)

  Jag förbannar mig varenda dag för att jag inte hade pengar när du sålde din wishblade här.. den hade jag verkligen velat ha!!!

  Varma kramar.
  Ulrica

 2. Elin skriver:

  Hehe, känner igen det där med förvaringsproblem… Vad fint ni fick det hemma med adventsljusstakarna förresten!

 3. Emma skriver:

  Förvaring är alltid ett problem.. undrar varför =) Inget dåligt ”inköpslass” du gjort… blir så sugen på att skaffa mig lite nya alfabet =)

 4. ylva skriver:

  oj… nu blev jag faktiskt lite avis. jag älskar alfabeten! och det ser ut att vara så lockande mycket! har inga lysande förvaringsidéer emellertid.

 5. CG skriver:

  Jag förstår att det tar tid med en sådan ”stor” pensel. Fins det inte roller i Canada. Jag kan skicka en till dig. Behöver du rollerlåda också???

 6. Mysmasken skriver:

  HAHAHAHA, CG, dööööö!!!

 7. mamma skriver:

  CG stal min kommentar!!Ha, ha. Vi kanske känner varandra. Häftigt med brunt, Kajsa målade sin lägenhet i brunt förra året. Men hon måste ju vara lite före med färger och så. Vad skulle hon annars med sin utbildning till 😉 Vad är det för förvaring du pratar om? Storleksmässigt menar jag.
  Kram
  Mamma

 8. mamma skriver:

  CG är din största fan och säkert den enda mannen som hälsar på i din blogg. Scrapbooking är ju ”ganska” kvinnligt. Han kanske aspirerar på att få va’ med. Inne och tjuvkikar hur man gör bara. Vad fint du hade fått det med ljusstakarna i fönstret. Är det ingen som har frågar dig om det over there? Eller det kanske är andra som också har ljusstakar på det sättet. Ska du inte åka tillbaka till IKEA och köpa en röd/orange pappersstjärna med glödlampa i och hänga i fönstret? Det är så mycket jul!! Det hängde i alla fönster när jag var liten.
  Mamma

 9. Mysmasken skriver:

  Det är fler killar än du tror som läser min blogg 😉
  Förresten så är pappersstjärnor typ det fulaste som finn,s speciellt oranga, så tyvärr!

 10. Peterlina skriver:

  Fler som kommenterat roller-målning ser jag.
  Är det mårdhår i penseln eller? :-p
  Hur mycket blir det per dag? 10kvcm?

 11. en pojke skriver:

  CG kanske är den ende mannen som läser här – vi andra är förmodligen bara en äldre variant av pojkar. För om man som Man inte vågar/kan/tillåter sig att smyga in i kvinnans hobbyrum och stjäla papper för att göra egna kort emellanåt så måste jag vara Pojke. 😉
  No offence, CG! ;P
  Annars tror jag faktiskt att Riktiga Män klarar av alla verktyg och maskiner, vilket måste innefatta både symaskiner och skärmaskiner. :-)

  Smart val förresten.
  Jag noterar att du antagligen valde det praktiska före det logiska (gällande ”balkarna” i taket) och när jag ser hur du håller på med penseln intill taket förstår jag absolut att du väljer så. Annars hade du ju fått göra det dubbelt. *grimaserar* Inte kul!
  Fast när jag ser dig hålla på kan jag inte låta bli att känna att det är så fet-skönt att hela vårt hus är klart! *break-dansar lite spontant*
  Men jag fuskade och använde maskeringstejp.
  Kanske jag skulle skicka dig några rullar ifall de inte har i Canada? De kanske kommer fram samtidigt som CG:s roller… 😉

 12. Mysmasken skriver:

  Oh nej, ungefär 22kvcm har vi hunnit med! 😀

 13. Margot skriver:

  LOL Steph!!! What are you cutting the paint in with, an artist’s brush?!? I love that my lazy bro finally got off his bum to help you!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *