|   636   0     0
  Tyckmycken

Tänkte posta två inlägg, så att inte Magnolia förstör mitt Niagarafallsinlägg!

Först och främst grämer jag mig över att jag missade världens mest underhållande tråd på Scrappiz idag.
Den handlade om mitt favoritämne – Magnolia.

Ja, Sara skrev såhär i en tråd (som i vanlig ordning låstes):
Begriper ni vad ni gör?? Förstår ni att det finns MĄNNISKOR där i andra änden, som sliter och kämpar för att reda ut allt, och att man under mycket stressade situationer INTE funkar riktigt som man ska med humör och annat.

De är människor och alla i den här änden är… ja, vadå. Ni bestämmer? Kossor? Valar? Myror… Jag vet inte.
”De sliter och kämpar för att reda ut allt”… ja, det har vi ju sett. Därför de får så mycket kritik?

Nu var det maldis som ställde sig upp och sade vad hon tyckte om allt hyschpysch. Står eloge och applåd. Tyvärr hann jag inte skriva i tråden, eftersom den redan var låst (i vanlig ordning) innan jag kom hem från Niagara.

Nu till min undran. Som vanligt så grundas allt i egoism. Jag förstår varför Scrappiz ”ledning” gör som den gör. För egen vinnings skull. Inget konstigt. Det finns pengar på spel. Scrappiz drivs av reklam – Magnolia betalar till Scrappiz. Kanske blir Magnolia ledsen i ögat och slutar betala om det skrivs mycket elakt? Det skulle betyda mindre intäkter.
MEN! Nu undrar då min matematiska del om det håller i längden? Att hålla ett företag om ryggen men göra åtskilliga Scrappiz-användare missnöjda? I det långa loppet är det ju användarna som gör intäkterna möjliga. Ingen skulle betala för reklam på Scrappiz om där inte fanns några användare.

Någon skrev: ”Det finns ju andra ställen (i vart fall ett) där man kan skriva vad man tycker om företagen.” Menar hon bara Scrappa.com, eller finns det ett faktiskt scrapforum där man får uttrycka sina åsikter?

Går det att skapa ett oberoende forum? Inte för att jag känner för det, men jag undrar om det går i längden? För på Pyssel.net hävdar de ju också att det är ”människor” på andra sidan. (Har någon sett dessa så kallade människor på riktigt? Ąr de som vi?).
Tror ni att det går? Eller blir det för otrevligt för folk att hänga på efter ett tag, om man inte har regler? Eller blir det kanske rakt av olagligt efter ett tag, med personpåhopp och annat? Jag vet inte… vore ju intressant att testa. Kanske skulle regga magnoliasnack.se eller nåt, där alla kan ventilera sina problem med butiken i fråga. Haha, kundbas för en sådan sida finns det ju iallafall 8)

Nu ska jag posta något roligare – vår tripp till Niagara.
Tjingeling.

0
 636   0     0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *