|   371   0     0
  Övrigt | Tyckmycken

På Flashback förs en diskussion om namn – blir man vad man heter?
Det är mycket roligt att läsa allas defintioner av hur personer som bär vissa namn är, och det stämmer ofta in.
Jag har själv funderat på det länge, har man ett vanlig, alldagligt namn så blir man ganska alldaglig.

Jag citerar några av namnen från tråden på Flashback, som bör läsas om ni vill ha fler defiintioner =)
Alla borde hänga på Flashback, världens roligaste och bästa forum.

Lena, Gunilla, Irene – alkoholister som gömmer vinflaskor i garderoberna. Har ofta kortklippt blonderat eller rödfärgat hår. Flera ringar i varje öra. Bär mycket silversmycken och kraftig solariebränna. Klär sig gärna i rosa och djurmönstrat. Ett flitigt Blend-rökande har resulterat i en hes röst.

Carina, Anette – en kraftigt överviktig flerbarnsmamma. Råttfärgat tunt hår som hänger i en menlös mittbena. Har dålig hy och hetsäter ostbågar och dessertostar i smyg. Barnen heter Alva, Vera, Axel & Rut. Anser att maken är otrogen när han porrsurfar. Är urtypen av ledsen tjockis.

Jocke, Robban, Fredde – hantverkare/byggjobbare. Har grov silverkedja runt halsen och tribalgaddningar. Är dom hundägare så är det schäferblandning som gäller. Jycken sitter med i bilen. Har en snusdosa i varje jackficka. Säger ofta ´ det ska va stora tuttar´ eller ´lägg ner innan jag lackar ur´.

Sebbe, Mange, Danne – tonåringar som alltid bär keps, sitter längst bak i buss & klassrum. Säger ofta `men håll käften ditt jävla cp´ eller ´fan va nice´. Drömmer om techno, Tyskland & trippar. Berättar att de minsann var på ´värsta rejvet´ i helgen när de snarare besökte fritidsgården Burken och spelade innebandy. Åtminstone en av dom mäter oroligt sin penis på regelbunden basis.

Jens, Joel, Elias, Hampus, Lukas, Robin – adhd, down syndrom, autism mm förföljer dessa namn. Ses ofta springa skrikandes i någon korridor alternativt riva ut innehållet ur kastrullskåpet.

Benny, Conny, Sonny, Lenny, Jonny – WT, låg- alternativt outbildad, är knegare från socialgrupp tre, långtidssjukskrivna, förtidspensionärer eller kriminella.

Leffe, Roffe, Benke, Matti, Pekka – sitter och skrålar vid parkbänken utanför den lokala glasbanken. Ofta brukar det även stryka runt en okopplad schäferjycke i omgivningarna. Frukost, lunch och middag bestå av en flaska rosita och en halvböj renat.

Jarl, Sievert, Birger, Tyko – Farbröder från en gången tid. Annars: klar pervo och peddovarning på samtliga.

0
 371   0     0
   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *