|   485   0     0
  Livet i exil

Såhär kan man köpa smör här, och jag är i extas. I varje kartong ligger det fyra sådana stavar. Helt perfekt, om man bara behöver lite att steka i förstår man liksom inte den raka formen. De där stora margarinpaketen gjorde mig tokig i Sverige, speciellt när folk skulle steka med det och skar av typ ett hörn så att det inte var rakt längre.*ryser*
Det enda skumma är att varje stav väger 113 gram… och innehåller 125 ml. Men ingen använder väl ml när man använder smör? Här gör man uppenbarligen det. Hade varit trevligare om stavarna vägde 100 gram styck, lättare när jag ska baka.

Det enda jag saknar är flytande margarin, men jag skickar ut det som förslag till olika företag, vem vet, någon kanske nappar? :)

0
 485   0     0
   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *