|   523   0     0
  Familjen

Nu har det gått ungefär 10 dagar, och det går framåt.

Jag började med att flytta lådan in på badrummet, sen har jag varannan dag höjt den några centimeter tills den till slut var i jämnhöjd med toaletten, för att till sist ställa den ovanpå toaletten. Inga problem för någon av katterna.
Igår kom vi till en av de mer kluriga övergångarna, nämligen att plocka bort kattlådan helt, och ha en skål med kattsand i toaletten istället.

Katterna förstod inte alls vad jag höll på med, tyckte antagligen som ni att jag var dum i huvudet.
Till sist fattade Mag vad han skulle göra, och han har nu gått på toaletten två gånger!

Lucy däremot, min smarta katt, fattade inte alls, utan gjorde nummer två på golvet i badrummet.
Tänk, min smarta lilla katt som kan både sitt, ligg, high five, rulla runt, m.fl. Hade väl inte tippat på att just hon skulle ge mig problem :)
Hela kvällen har vi försökt arbeta på att toaletten ska vara något positivt. Jag har fått henne att hoppa upp på sitsen, för att sen släng åt henne en liten godis på golvet.
Utöver det har jag fyllt på med mer kattsand, så att kattsanden når nästan hela vägen upp till sitsen… Sen får vi långsamt men säkert arbeta på att ha mindre och mindre kattsand.

Hoppas att min lilla tös lär sig, det skulle vara så oootroligt skönt (och billigt!) att slippa hålla på med kattsand och kattlåda.

0
 523   0     0
   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *