|   391   0     0
  Familjen

Oj vilken viljekraftmätning vi haft idag, jag och Lucy. Jag matade dem vid sextiden och bestämde sen att hålla henne under uppsikt tills hon gjorde nummer två, som jag inte ville ha på golvet igen.
Men se min lilla kisse tyckte att högen gjorde sig alldeles utmärkt på golvet. Hon försökte smyga in på gästtoaletten och använda mattan där, hon försökte i vår dusch, i hörnet igen, osv.
Till slut tog jag en bok och låste in mig och henne på badrummet. Hon krafsade ut lite sand på golvet, tydligen jättekul, men hon skulle absolut inte göra sitt behov i kattsanden.
Till slut kunde hon inte hålla sig längre, utan hoppade upp på toaletten och kissade i sanden! Hon stod lite fel, och missade liteg som hamnade på toalettstolen, men vem bryr sig? Positioneringen kan vi jobba på senare, jag är bara överlycklig att hon lyckades! *stolt*
Sen belönade jag henne med en påse mjukmat, hennes favorit. Så nu är vi glada båda två, hon sitter här och myser i mitt knä. Världens bästa katter har jag, så det så!

Nu tänker jag låta det vara precis såhär i några dagar, inga fler förändringar förrän hon vant sig.
Det ska tydligen vara mycket svårare att träna två katter samtidigt, än bara en, eftersom man inte vet riktigt vem som varit på lådan, när, var och hur. Det är svårt att belöna rätt katt, man vill ju inte belöna katten för fel beteende.

Puss på dig, världens goaste lilla Lucy :)

0
 391   0     0
   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *