|   261   0     0
  Familjen | Vardag

Ni kanske minns ringarna som jag betalade för, men aldrig fick?
Idag ringde jag PayPal som nu har gett oss våra pengar tillbaka! Hurra 😀

Just det, båda katterna går på toaletten nu 😀 Ja, det är förstås fortfarande en skål med sand i toaletten, och vi har en hel del arbete med rätt position, men det känns som ett av de svårare momenten är avklarade. Mag står med båda baktassarna i sanden och uträttar sina behov, medan Lucy… Jag vet inte riktigt hur hon står, men hon lyckas inte särskilt bra. Men det ska vi lösa mina små pälsbollar och jag. Mycket beröm och kattgodis ett tag framöver… För den delen så behövs det inte kattgodis här, man kan köpa ett annat torrfoder än det vanliga, så tror Lucy att det är kattgodis.

0
 261   0     0
   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *