|   637   0     0
  Hantverk

Nu har jag suttit halva kvällen och valt ut bilder till scrapmaran på lördag :)

Såhär ser det ut när jag joxat med mina bilder.Sådana som jag vill ha i mindre än 4×6″ ger jag svart bakgrund så det är lätt att skära ut. Sen döper jag bilderna till storleken de ska framkallas, 4×6, 5×7 eller 6×8 kanske. Skickar in dem ikväll och kan hämta dem vid lunch imorgon. Sånt gillar jag!

Totalt 14 LO:s har jag bilder till, varav 4 är dubbla, så 18 enkelsidor. Tror ni att det räcker från 09.00-00.00? Jag tror det! Det blir mycket snacka, fika, äta, titta på vad andra gör, osv. Ska bli grymt kul!

Har dock känt av magen idag, kanske bara är inbillning. Greg insjuknade natten mellan söndag och måndag i kräk- och diarrésjuka. Jag trodde det var maginfluensa och väntade på att det skulle slå till hos mig. När det gått 4 dagar och jag fortfarande inte drabbats, och Greg fortfarande var dålig började jag tro att det var matförgiftning. Men idag har jag känt av magen och mådde lite illa tidigare. Hoppas, hoppas, hoppas att det inte är så, för jag vill verkligen scrappa på lördag!

Jag åkte ner till scrapaffären idag, de hade 50-70% på alla Fancy Pants-grejer. Köpte två stora ark med genomskinliga bokstäver. De hade kostat 22.99 CAD och kostade nu 8.99 CAD… Snacka om snygga marginaler de måste ha. Vet inte vad jag ska använda dessa till, ska bli intressant. Köpte också lite rubons som var nedsatta till 2.99 från 6.99.

0
 637   0     0
   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *