|   446   0     0
  Arbete

Jag jobbar som översättare och QC:are som de flesta vet. Den sista veckan har det pratats om något de kallar ”TechQC” vilket skulle vara en förkortad version av vår vanliga Quality Control. Jag har inte fäst så jättemycket vikt vid det, tills jag gick in för att kolla vad jag har för uppdrag inför nästa vecka. Tre stycken QC, eller vänta det stod TechQC. Jag sökte lite bland mailen från förra veckan och hittade mailet. ”Studios are cutting down, and so are we.” Domen? En TechQC får jag 0.09 dollar per minute som filmen är lång. Jämför detta med de 1.50 dollar som vi fick fram till förra veckan.
Jag inser att det bara kommer ta en kvart att göra TechQC, medan det skulle tagit 4 timmar med den riktiga QC:n.
Men det hjälper inte när jag inte får 24 filer om dagen. För dessa tre filer hade jag förra veckan fått 189 dollar. Nu kommer jag få 11.34 dollar.
Tänk på mig på tisdag, när jag tjänar mina 11.34 dollar den dagen.

Jippi.

Får hoppas att vi kan få lite översättningar, men det dröjer väl inte förrän de kapar där också. Jag undrar hur de andra överlever? Samtidigt anställer dem fler,och vi fick en ny till svenskateamet förra veckan. Does that make sense to you?

Jahopp, då får vi försöka hitta på lite andra inkomstkällor då. Så synd att min fantasi just sinade.

0
 446   0     0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *