|   493   0     0
  Vardag

Kom tillbaka mina älskade halsmandlar. Jag saknar er :(
När jag får ”vanligt” ont i halsen nuförtiden gör det så jävla ont. Det gör lika ont som det brukade göra när jag fick streptokocker och man åkte till läkaren och fick penicillin. Öronen värker när jag sväljer. Smärtan slår ner som en blixt också. Jag börjar känna av det på eftermiddagen, och på kvällen gör det så ont att jag hellre spottar än sväljer.
Jag har försökt sova större delen av dagen…Vaknade vid nio men gick och lade mig igen efter en timme och sov till ett. Sen sov jag mellan 17-19, nu sitter jag här och försöker låta bli att svälja…

Men jag kan inte sova mer förstår ni, för jag har jobb. Och i tider som dessa kan man inte tacka nej till jobb!

//Ynklig Stephanie

0
 493   0     0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *