|   718   0     0
  Blogg & Design | Gravid

…och in med det nya. Såhär ska det se ut nu (tryck F5 annars):

Morgondagens projekt blir att uppdatera min bloggrunda som är ruskigt out-of-date :)

Dagarna rullar på här… 32 dagar kvar. Igår kunde jag knappt ta mig ur sängen på grund av foglossningen, men idag var det bättre och jag lyckades ta mig till affären och handla. I helgen har vi mest suttit framför TV:n. Inte för att jag är särskilt sportintresserad, utan för att maken suttit där och då har jag passat på att sticka lite små mössor…
Det blir inte många knop gjorda, men jag måste börja ta tag i städningen snart, känner jag. Det är inte så illa, men jag vill få ordning på barnrummet ordentligt tills barnmorskan kommer på hembesök nästa vecka.

Nu är klockan över ett och det är dags att sova.
Natti natti!

0
 718   0     0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *