|   540   0     0
  Tyckmycken

Vet inte varför jag fortfarande sitter och läser svenska tidningar, för de gör inget annat än gnäller. Det finns inte en enda positiv artikel i Aftonbladet, bara massa gnäll.
Ta OS till exempel. De gör inte annat än kastar skit på arrangörerna… Det är ju jävligt lätt när de själva aldrig anordnat ett vinter-OS, eller knappt ens ett OS. När var det senaste? 1912? Fast det är väl sånt svenskar frodas av, att klaga och trycka ner. Små äckliga negativa blodiglar. Menar såklart inte att alla är så, men på det stora hela är det ett väldigt negativt land. Säkert därför folk begår självmord och skiljer sig i så hög grad så de gör.

Sen den här artikeln om nyfödda barn som fotograferas i sömnen. 67% av svenskarna tycker att det är alldeles förfärligt. Då är det lika bra att 67% av er läsare lämnar bloggen redan nu, för det kommer garanterat visas sådana bilder på Peanut :) Förstår inte problematiken. Det skadar ju på intet sätt barnet. Att folk inte tycker att barnen är söta på sådana foton kan de ju få tycka, men att det skulle skada barnet?

Kan ju tyckas ironiskt att jag sitter och gnäller på folk som gnäller, men jag har bara varit utomlands i fyra år och inte riktigt hunnit arbeta bort alla mina negativa, svenska sidor 😉

0
 540   0     0
   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *