|   499   0     0
  Gravid | Livet i exil

Eftersom jag inte kan göra så mycket annat än sitta på arslet just nu har jag i princip sett allt som är värt att se på SVT Play och fick gå vidare till TV4 Play. De snikna dårarna ville såklart ta betalt för att jag skulle få titta, så igår köpte jag mig en månads abonnemang för 49 kr.
Igår och idag tittade jag igenom alla avsnitt i ”Familjen annorlunda” för att ikväll hitta ett program som heter ”Förlossningskliniken”. Jag trodde jag hade kommit till himmelen. 37 avsnitt förlossning! Jag som trodde att jag hade plöjt allt som finns.
Jag scrollar ner för att komma till första avsnittet och möts av ”På grund av bla bla bla rättigheter kan vi inte visa det här programmet utanför Sverige”.
Jag kände mig som en knarkare som just blivit bestulen på sin fix.

Jag googlade och försökte alla möjliga Proxy-servrar och andra grejer, och till slut hittade jag lösningen, Anonine! Du gudssända hemsida. Så nu har jag pyntat ut ytterligare 40 kronor för att kunna surfa med ett svenskt IP-nummer. Såhär 89 kronor fattigare kommer jag nu sitta klistrad framför TV:n i en månad, för att se till att det blir 89 välspenderade kronor. Så om det blir tyst här och på Facebook vet ni var jag håller hus…

Hoppas jag kan hjälpa någon därute som vill titta på TV4 Play eller SVT Play från utlandet :)

0
 499   0     0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *