|   1 259   0     0
  Gravid | Livet i exil

Hurra! Det är mars igen, och mars betyder Roll-Up-The-Rim-To-Win! 😀
Tråkigt att jag inte dricker kaffe, men en kopp varm choklad skulle nog gå ner, just idag.

Ska försöka hålla mig till mina egna koppar i år, *host host*.
Kanske någon som minns hur det gick förra året?

Så är månaden här. Peanuts månad. Overkligt och helt fantastiskt. Det lutar åt en vattenfödsel hemma. På torsdag ska vi till barnmorskorna, ska se om de har eller hyr ut en pool eller om jag ska göra det i vårt badkar. Skulle vara skönt om Peanut låg rätt också. Jag vet att hon ligger med huvudet neråt, men vill gärna att hon ska ha ansiktet mot min rygg :)

Iiiih, jag är så himla exalterad! Inte nervös, vill bara så otroligt gärna möta lillflickan.

0
 1 259   0     0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *