|   471   0     0
  Husvagnsliv

Vi känner oss ganska säker på att det här är den vi vill ha. Köket är inte så stort, men man får helt enkelt lära sig att planera bättre. Diskhon blir bänk när man inte använder den och så kan man ta hjälp av bordet i köket.

Det som vi absolut vill ha är ju tvättmaskin och king-size-säng. Och Greg vill absolut ha ugn så att jag kan göra potatisklyftor 😉

Som bekant gör vi stämplar och tänker försörja oss genom att åka på mässor. Således behöver vi någonstans att förvara alla grejer till montern samt pressen, sågen och allt som behövs för att göra stämplar. Detta utesluter nästan alla modeller som inte har ett extra rum eftersom jag inte vill ha displayer och stämplar över högt och lågt i vardagsrummet.

Vi har inte varit inne i exakt den här modellen, så det är lite svårt att bilda sig en uppfattning om vad som går att göra på loftet, men förhoppningsvis kan vi ha lite mässgrejer där uppe.

I kontoret skulle vi nog slita ut soffan och sätta in ett skrivbord. Vi är inga direkta TV-människor, så det känns lite värdelöst att ha en soffa där. Om man sliter ut den så förlorar man dock den sovplatsen. Men det går att sova på loftet och dinetten viker ut och blir sovplats också.

Jag tycker inte direkt om den extra toaletten, det känns som lite ”wasted space”, men det är nog inte så mycket att göra åt. Katterna kanske kan ha sin låda där. Lådan i golvet där är bra.

Det som är bra med denna modell är att det är högre i tak eftersom det är ett loft. Den sluttar inte som de brukar göra. Detta gör att det finns med utrymme ovanför alla skåp att ha korgar med saker i.

Fatta att det händer! Huset är sålt och 15 april flyttar vi härifrån. Jag kan inte tro det :)

Företaget som gör dessa är Forest River, och de två modellerna som i princip är identiska förutom styling inuti är Sandpiper och Sierra.

0
 471   0     0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *