|   414   0     0
  Husvagnsliv

Jorå, vi har såklart kikat runt lite här i närheten på de campingplatser som finns. De första vi åkte till var inte så jätteimponerande. De såg ut ungefär så som man tänker sig när man tänker på ”trailer trash”. Det var sådana husvagnar som inte är till för att köras runt utan endast köras till en campingplats och sen bor folk där hela somrarna. Folk sätter upp staket runt sin husvagn och sätter ut rosa flamingos.Sen kom vi på var man ska bo. På naturreservat! Conservation areas.

Så när vi åker till Kanada och hälsar på svärföräldrarna tänker vi bo på denna, som heter Fifty Point:

Fint va? Bilderna kommer från deras informationssida.

Annars så har Walmart en policy att man får bo över på deras parkering. Det är ingen annan som tillåter det. Det är perfekt om man bara är på genomresa eftersom de har övervakningskameror. Annars så finns det vanliga rastplatser för t.ex. lastbilschaufförer där man också kan stanna.

När man bor på en campingplats kan man dock koppla upp sig så att man har vatten, avlopp och el. Stannar man däremot mitt ute i ingenstans klarar man sig kanske ett par dagar utan att byta vatten, eftersom det finns tank, men inte mycket mer än så.
Det kostar alltifrån 10 dollar (65 kr) och uppåt att stanna på en campingplats. Oftast har de pool, lekplats, och annat man kan tänkas vilja ha =)

0
 414   0     0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *