|   416   0     0
  Övrigt

Tänk, om två månader sitter vi på ett plan till Sverige. Där ska vi hälsa på släkt och familj medan vi väntar på Noëlle och Gregs Green Card så att vi kan åka vidare till USA.

Vi måste ju roa oss lite medan vi är i Sverige eftersom vi kommer att vara där upp till 3 månader.
Jag hade ju tänkt åka dit i juni ändå, eftersom äldsta lillebror tar studenten, men nu blir det alltså en lite längre vistelse. Bland annat skulle jag vilja ta bilen till Norge där jag faktiskt aldrig har varit.

I slutet av juni ska vi åka till St. Tropez i Frankrike också. Gud så jag har längtat efter att ta med Greg dit. Som liten var jag där varje sommar och påsk. Nu har jag inte varit där sedan 2007, då minsta lillebror var med.
Vi ska hyra bil så att vi kan åka till Monaco, Cannes och över till Italien. Jag har aldrig utforskat Frankrike för egen maskin, utan har alltid fått inrätta mig efter farmors schema. Eller jo, jag var i Menton med en pojkvän en gång, men vi hade inte körkort, haha.

Ska bli så mysigt att ta med min lilla familj dit. Tänk, Noëlle kommer tulta runt på stranden och doppa tårna i vattnet. Min lilla bebis. Det är galet så tiden går. Dagarna är långa, men åren korta.

Här är lite bilder från 2007.


Vänster: Gubbarna spelar boules.Höger: En fin gata där man skymtar den berömda kyrkan.


Härliga marinan där stora yachter med kändisar trängs med små fiskebåtar. *mys*

0
 416   0     0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *