|   487   0     0
  Familjen | Vardag

…än vad man gör sig.
Så sade alltid min mamma. Klokt.

I tio dagar har vi varit inspärrade här eftersom Noëlle varit snorig. Inga besök på öppna förskolan. Inga besök med kompisar. Ingenting. Så vi börjar bli lite halvt tokiga. Noëlle hatar att sitta här. Hennes leksaker är tråkiga. Trappen är tråkig. Ventilerna i golvet är tråkiga. Katterna är tråkiga. Allt som inte är nytt är tråkigt. Ja, ni hör ju vem hon brås på.
Idag tog jag saken i egna händer och gjorde fingerfärg. Eftersom jag vet att lilla fröken stoppar precis allting i munnen (inklusive kattbajs) så var det bäst att göra egen färg. Vaniljpudding och karamellfärg.
Det blev en stor hit!
Någonstans där mitt i fick jag en halv hjärtattack när jag såg hur Noëlle, köksbordet och golvet såg ut, men jag lät älsklingen hållas.

[videofyme id="169031" width="480" height="270"]


Ingredienser, karamellfärg och vaniljpudding.


Fingerfärgen är färdig.


Noëlle kom på ganska snabbt att det inte bara var ätbart, det var supersmarrigt.


Blå, sen rosa och nu gul.


Gulblå!


Bara lite mer rosa i ansiktet mamma.


Lite mascara när man ändå är i farten.


Att vara, eller inte vara, det är frågan.


Ooops.


Ge tillbaka min färg mamma!


Bad blev nödvändigt, hehe.


Sådär, så gott som ny med krullig tuppkam och allt.


Konstnärinnan själv.


Och här är konstverket.

Nästa gång använder vi nog yoghurt istället för pudding. Det tog ett tag att få bort intorkad puddding ^_^

0
 487   0     0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *