|   710   0     0
  Familjen | Husvagnsliv

För att kunna släpa runt det där enorma ekipaget till husvagn måste man givetvis ha en gigantisk pickup truck. Vet inte riktigt vad ni kallar dessa i Sverige? Tror inte att det finns så stora.
Det här är så stora som de kan bli innan man skaffar en långtradarmojäng.

Vi behöver en diesel, dubbla hjul bak, helst manuell, 6-växlad. Det är inte ofta man ser dessa hos bilfirmorna. De har inga nya står på parkeringen eftersom folk ofta beställer om de vill ha. Och de har inga begagnade för när folk väl köpt en så gör de sig inte av med den. Men häromdagen hittade vi till slut en. Vi ville prova så att Noëlles bilstol skulle passa.
Det finns tre modeller av denna Super Duty truck. Den som är bäst lämpad, en Dodge 3500 har lite mindre utrymme i baksätet, men vi ville helst inte välja en av de andra två; Ford F-350 och Chevrolet 3500 bara på grund av det.

Sen är Dodgen mycket sexigare än de andra två 😉

Bossen (Noëlle) gillade trucken, tack och lov.


Stor bil


Noëlle provar baksätet. Funkar finfint.


Den är skitcool, mamma 😀

0
 710   0     0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *