|   560   0     0
  Familjen | Foto & Film

Hade jag tänkt lite längre än näsan räcker så hade jag insett att mitt barn såklart inte skulle gilla det som alla barn gillar.
Det började redan i affären. Jag bad att få prova Beco Butterfly II. Tjejen hade inte stenkoll på hur den fungerade, men frågade om jag ville att hon skulle hjälpa mig att stoppa i Noëlle. ”Hon kommer nog att gråta, men vi kan prova.” Jag räcker Noëlle till den trevliga tjejen och hon börjar grina. Som hon gör mot alla främlingar. Helt normalt.
Sen lyckades vi få henne att sluta gråta med nappen.
Tjejen hade som sagt inte så bra koll, så hon bad en kollega om hjälp. Där står två tjejer och sliter i grejen och Noëlle stortjuter och hela affären stirrar. Should’ve known.

Så kommer vi hem, tittar på videon och ploppar i Noëlle. Hon hatar det. Hon drar och sliter mig i håret. Hur kunde jag missa den lilla detaljen? När hon är arg drar hon mig alltid i håret.

What now? Mössa på för jämnan? Lämna tillbaka?
Hon kanske gillar den bättre ute i affärer, det är det jag hoppas på. Men hon ser ju inte vad jag gör… Det var nog därför jag hade tänkt mig en sån där hög på ställning från början. Fan. Fan. Fan.

Är ni fortfarande lika fulla av tips som i förra inlägget kan ni ju spruta ut dem nu 😛

0
 560   0     0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *