|   596   0     0
  Vardag

Alright, så jag har världens mest klängiga dotter som hatar att sitta i sin vagn. Hon har alltid älskat att sitta i BabyBjörnen, men jag orkar inte bära henne i den längre. Vi har funderat på en sån där ryggsäck där barnet sitter.
Några rekommendationer? Visserligen kan jag läsa online, men jag kan fråga er också :)

Från vilken ålder? Något bra märke? Vad ska man leta efter?

Please. Vi måste ha något att göra idag. Det är lördag, maken kom hem från jobbet vid fem-snåret imorse och lär väl sova till lunch eller så. Så vi tänkte ge oss ut på ryggsäcksjakt. Förutsatt att bilen håller sig på vägen. Inatt trodde jag bestämt att taket skulle flyga av huset, gud så det blåste.
Noëlle sov jätteoroligt och jag med :(

0
 596   0     0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *