|   1 510   0     0
  Familjen

Oj, här var det dött. Jag har inte riktigt haft tid att blogga. Vet inte vad jag gör med min tid, för det blir inte mycket gjort…
Det märks att det börjar dra ihop sig nu. Det är mycket som ska fixas med, katter som ska vaccineras, redovisning som ska in innan vi åker, måste ladda webshopen med alla digitala stämplar eftersom resten kommer vara otillgängligt medan vi är borta, osv.

Idag är det fem år sedan jag lämnade Sverige. Kan ni begripa? Jag har spenderat större delen av mitt vuxna liv i Kanada. Jag vet bättre hur systemet fungerar här än i Sverige. Här har jag haft eget företag. Gift mig. Köpt hus och sålt hus. Fött barn.

Någon som hängt med sedan jag lämnade Sverige? :)

Idag ska vi på vårt första registrerade program på öppna förskolan, varje måndag resten av tiden vi är här. Och på lördagar kommer Noëlle och Greg gå i 1,5 timme till pappagruppen. Mysigt ♥
Här kommer en liten bild iallafall.

0
 1 510   0     0
   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *