|   600   0     6
  Vardag

Lite mer om Lego och prisskillnader dårå. Vi var på ett nytt Walmart idag och då måste jag alltid kolla in REA-avdelningen, speciellt såhär efter jul. Jag hittade två stora Lego-byggsatser för $20 dollar styck. Alltså runt 140 kr. Perfekt! Då har vi födelsedagspresent och julklapp 2012 färdiga till kusin Luke.

För skojs skull var jag såklart tvungen att kolla vad de kostar i Sverige, 699 kr för den vänstra och 799 kr nedsatt till 527 kr på den högra. Seriöst.

Sen hittade vi lite mer Duplo, men bara ett litet kit med två bilar, en som vi inte hade.

Vi får se om vi kan hålla på dem till juli och december. Både jag och maken är Lego-nördar och jag sitter här och dreglar lite. Tänk, jag skulle lätt pröjsa 140 kr för att få bygga en sån här byggsats hellre än att lägga 140 kr på att gå på bio, hoho. Dejtkväll liksom.


Prisskillnad USA och Sverige

När vi ändå snackar Lego då. Den här önskar jag mig i födelsedagspresent. Nej, jag skojar inte. Ge mig. 16 år och uppåt liksom, fan vad najs. 1332 bitar. HUSBIL! Den har till och med ett loft till mormor verkar det som, hahaha.
Så jävla sexig så jag får stånd. Om jag kunde få det alltså.

0
 600   0     6

6 svar på Lego, jag dreglar ner mig

 1. Henriettae skriver:

  Härliga!!! Jag älskar också lego, skall bli så kul när vi kan spela spel och bygga lego och läsa fantasy hemma! 😀

 2. Emelie skriver:

  Åh husbilen måste jag köpa till sambon, han älskar såna där! visste inte att dom fanns i lego, tack för tipset!

 3. Cattis skriver:

  Lego är ju så kul! Tyvärr vill min son, som är 5, bygga allt själv nu. Trots att det är för 12-åringar… Jag körde på 500-bitars pussel i julas, det var kul med. Samma princip som att bygga Lego tycker jag…

 4. Marie skriver:

  Jag älskar också lego och det brukar vara jag som är med och bygger… verkligen skillnad i pris! Sonen hade gärna velat haft kartongerna här ovan! 😀 Älskar husbilen, den skulle jag också vela ha… tänk att sitta och bygga ihop den!

 5. Ewa skriver:

  Husbilen är ju fantastisk! :)

 6. AnnaB skriver:

  Attans vilka prisskillnader! Vi gillar också lego här. Jag såg en liten film med den där husbilen ganska nyligen. Min sambo har en vän på Facebook som skriver om lego med serienummer. ”Ikväll ska jag bygga min 2267” eller så. 😀 Det var bestämt han som länkade till den filmen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *