|   1 551   0     5
  Arbete | Familjen | Husvagnsliv

Sorry, det har inte blivit så mycket bloggat de sista dagarna. Vi är som sagt i Florida och svärföräldrarna är här. Vårt liv måste flyta på som vanligt med storhandling, stämpeltillverkning, middagslurar och annat. Samtidigt måste vi göra så mycket tid åt svärföräldrarna som möjligt. Det är inte lätt. Därför blir bloggen lidande.

När min mamma är här blir hon liksom del av vardagen så vi umgås även om det är storhandling på Wal-Mart. Med svärföräldrarna fungerar det inte riktigt så. De besöker oss helst inte i husvagnen om de inte behöver 😉

Idag är vi vid en kyrka och sätter upp montern. Det är en endagsmässa, imorgon lördag. Vi trodde att vi skulle behöva krympa montern till 3×3 meter, men de hade fixat så att vi får 3×6 meter. Toppen!

Här är en liten bild på Milo från igår. Han började le medvetet för första gången igår och jobbar på det här med att rulla, han är jätteduktig på att ta sig över på sida, sen hamnar armen i vägen för att rulla hela vägen.
Han är helt fantastisk, vi kan ha honom med på restaurang, no problem. Han bara hänger mer och säger nästan aldrig pip. Han sitter nöjt i Baby Björnen och jag kan amma honom lite diskret i den.

Noëlle har återfunnit sina vänner. Just nu borstar hon håret på Chase och sprutar parfym på honom med sina dockleksaker. Han är väldigt tålmodig. Jag antar att makens ”hot” sist fungerade.
Ska se om jag kan plocka fram något åt dem att äta… Jag har egentligen som regel att inte mata de där barnen, men samtidigt gör det att de stannar här och leker med Noëlle så det är lite svårt det där. Hemma verkar de inte få vidare mycket mat.

Snart kommer svärföräldrarna och ska se efter Noëlle lite medan vi sätter upp montern.

0

5 svar på Vi är här, no worries :)

 1. Matilda skriver:

  Vilken vacker bild! Hans ögon har en riktigt vacker färg, men vad har de för färg egentligen? :) De ser nästan mörkblå ut på den här bilden :)
  iHusvagn svarar: Ja, de är mörkblå… Han är född med mörkblå/gråblå och de kommer att bli bruna eller grönbruna. Bebisar som förblir blåögda har vanligtvis en ljusare blå :)

 2. Malin skriver:

  Vilken fin bild. Blev lite nyfiken varför du har den regeln ang mat åt de andra barnen?
  iHusvagn svarar: Jag vill inte att det ska bli en vana att de äter här. Jag har hört mardrömshistorier från den andra familjen. De spenderar redan 3000-4000 kr i veckan på mat, lägg till tre ungar till som springer där hela tiden. Det blir inte billigt. De fick sätta ner foten till slut och jag tänker inte ens börja. De får gärna vara här, men mat får de äta hemma.

 3. monnah skriver:

  Skönt att höra att det rullar på (haha)! Milo är ju bara för söt! Älskar den här bilden där man ser hans fina ögon. Det där med mat till kompisar är alltid klurig, men jag tror du gör rätt. Lite fika är okej, inte annars. En fd kollega till mig bor mitt över skolan där han jobbar och hans barn går (gick). När tonårssonen tog med klasskompisarna hem under långraster och allt blev det mer och mer ofta så att matskåp och kylskåp länsades. Mamma i huset blev så tvärarg en kväll då hon skulle laga middag och hälften av ingredienserna var slut. Efter det gällde att om det fanns något i ”kompisskåpet” fick de äta det, annars fick det vara. Det funkade tydligen… 😉

 4. hanna b skriver:

  Underbara unge! Han är så sjukt fin!!! :) Jag visade den här bilden igår för hela familjen, alla tyckte han var en pudding! 😉
  iHusvagn svarar: Fasen vad bra! Då Blir det dubbelbröllop om sisådär 28 år då! Conrad och Noëlle och Alma och Milo 😉

 5. hanna b skriver:

  Hahahaha!! Ååååh! Dubbelbröllop! Underbart!! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *