|   2 946   0     7
  Husvagnsliv

Sorry, jag blev alldeles matt när jag insåg hur många sossar som hänger på bloggen så jag tappade blogglusten lite 😉
Det och så hade vi typ inget internet på hela helgen.

Mässan gick helt okej. Vi provade att ge 15% till alla som köpte tre eller fler stämplar, men efter lite matematik från mig gav vi upp det eftersom vi i de flesta fall hade tjänat mer på att sälja två stämplar än tre.
Nu ska vi norrut och istället för att åka igenom Appalacherna och kanske riskera snö åker vi runt dem. Det gör resan 13 timmar istället för tio, men det får det vara värt för att slippa snö. Istället åker vi igenom Alabama där vi befinner oss nu.
Maken hittade en camping på internet och när vi kom fram visade det sig att det var någons trädgård mer eller mindre, hahaha. Vi hade tänkt stanna här i nio dagar, men det visade sig att vårt 50%-kort bara gällde i två dagar så vi åker vidare idag.


Vi campar i någons trädgård, haha


Runt bergen istället för igenom

0
 2 946   0     7

7 svar på Vi campar i någons trädgård känns det som

 1. susanne skriver:

  Jaha….vilka partimedlemmar uppskattar du då?

 2. Cat skriver:

  Oj då, Jag har saknat uppdateringar – trodde att någon hemskt hade hänt dig. Jag är inte Cat som kommenterade ditt förra inlägg. Håller tummarna för att er nästa mässa också blir OK. Det är så roligt att följa er resa och jag hoppas att blogglusten kommer igång igen.

 3. sanna skriver:

  Äntligen tillbaka!
  Blev lite nyfiken när du skrev sådär om sossar , du är skön du, men jag orkade faktiskt inte läsa, phu … jag skyller på att jag har småbarn och är sååååå himlans trött.
  Ja ja men kul att se att ni lever om man säger så. Och så de där kartorna är ju perfekt. Jag älskar kartor och så har jag nollkoll på USA:s geografi, så två flugor i en smäll :).
  Men jag fattar nog fortfarande inte var ”ni är”, missförstå mig rätt, för det känns som om ni oxå har nästan vår nu, påskliljorna på bilden, och i Florida var det Hawaii feeling… vilken kontrast.
  Men det ser ju fortfarande skönare ut än här :).
  Kör försiktigt/sanna

 4. Helena skriver:

  Håller med sig om ditt förra inlägg. Vi är inte alla sossar som läser din blogg 😉 Men ibland hinner vi inte svara bara. De som inte varit i USA kan inte förstå det du skriver heller. Jag tror också på arbete istället för bidrag. Har själv varit i USA och vet att det fungerar.
  Bry dig inte om elaka kommentarer utan skriv vad du vill. De som inte vill läsa din blogg kan ju skita i det , eller hur 😉
  Alla får vi tycka olika……men det är bättre om alla tycker som jag *hi hi*

 5. Mamma skriver:

  Ha,ha jag hade älskat att få var med när ni campade i någons trädgård … Känner mig ju lite som en pionjär … har ju sovit på loftet och vet vad det handlar om.

  Hi. hi skrattar lite för mig själv .. ”sossar på bloggen” … känns ju lite som att sossar skulle vara en anomali mot det det normala som du förväntar dig i din blogg. Har man en blogg med kommentarer får man förvänta sig allt!

  Saknar er, men efter några dagar med tystnad känns världen återigen underbar! Nu kan jag sms:a dig när jag vill! Den skype-funktion du installerat gör ju att jag kan prata med hela familjen oavsett om ni är stilla på en plats eller sitter i bilen på väg till ett nytt ställe. Det var underbart att få prata med dig och höra Noëlle berätta om Långben!

  Älskar er

 6. Marit skriver:

  Det ser ju onekligen mer ut som någons trädgård än en camping! Jag tycker att det är jättebra att du lägger ut kartbilder ibland så att man vet lite var ni befinner er.

  Jag är en av ”sossarna” (haha, röstar inte på dem) bland svaren i förra inlägget men uppfattar och uppskattar dina åsikter och din ironi/allvar, tar det inte alls som kritik! Man vill ju inte bara läsa om sådant man redan känner till/håller med om i en blogg, då vore den ointressant och din blogg är superintressant!
  iHusvagn svarar: Vad tusan, jag som trodde att jag blivit av med er… *suck* 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *