|   459   0     5
  Husvagnsliv

image

Vi har haft tre massor tre helger i rad och har inte direkt haft tid att tvatta. Pa var nya camping finns det tvattstuga, men bara en maskin som dessutom kostar typ 12-13 kr per gang… Sa nu vet ni vad vi ska gora i typ en vecka. Tvatta klader, haha.
Vad som inte finns ar internetmottagning. Ni skulle bli chockade om ni insag hur daligt tradlost internet ar har. Vi kopte nya telefoner haromdagen och nu sitter jag pa en parkering och bloggar lite medan maken ar inne och handlar nagot. Smidigt att det gar att blogga, men bildkvaliteten gar ju ner. Battre an inget antar jag.

0
 459   0     5
   

5 svar på Vi ska tvatta i dagarna sju

 1. monnah skriver:

  Phu! Skönt att du är tillbaka. Det känns ju konstigt att inte uppdatera dagen med ett av dina inlägg. :) Lycka till med tvätthögen!

 2. Mamma A skriver:

  Hu för den inställningen att sossar tycker att man ska leva på bidrag i stället för att jobba. Inskränkt så det dryper om det. Att man vill ha ett jobb med ordentliga lagar och villkor behöver väl inte likställas med att man hellre tar emot bidrag?

 3. Eva skriver:

  Vad är ordentliga lagar och vem är det som statuerar dem? Är det du och jag eller är det lagstiftaren? Vem är då denne anonyme lagstiftare? Är det företrädare för den majoritet som vi väljer i när vi röstar i det nationella valet? Eller finns det kanske lagar som står över den s.k. lagstiftaren? Finns det kanske t.o.m. lagar om mänskliga rättigheter som inte innehåller de ”ordentliga lagar ” som Mamma A hänvisar till? Har vi människor kanske ett människovärde som inte innefattas i socialdemokraternas värld?

  Finns det kanske en naturrätt som innefattar mänskliga rättigheter och som står över all skriven lag som har uppfunnits av människan? Är det kanske t.o.m. så att dessa mänskliga rättigheter inte innefattar att alla skall ha lika mycket, utan att rättvisa skall råda? Skulle det kunna tänkas att var och en behåller det de tjänar, men att ett tionde skall gå till de som behöver? Istället för den skatt som makthavarna i Sverige har ansett skall uppgå till 50 – 100 % av intjänad lön?l

  Min poäng är att alla bör ställa in sig på att kunna försörja sig själva oavsett hur mycket, eller hur lite de tjänar. Får man inget arbete som passar för just den utbildning man gått igenom får man ta det man kan få till den lön man får. Varenda krona intjänad lön måste ju, för en person med stolthet, vara bättre än tio kronor i bidrag. Det finns ingen naturrättslig lag att resten av mänskligheten skall bära den person under armarna som inte kan/vill/orkar arbeta. Var och en bidrar med sitt!

 4. Mamma A skriver:

  Det är tur att jag bor i Sverige hör jag när jag läser era kommentarer här. Vill man leva under de premisserna som Eva skriver så finns ju flera länder att flytta till, där sjuka, gamla och handikappade bor på gatan eftersom de inte kan/vill/orkar arbeta.

  Hjälp….

 5. Marie skriver:

  Härlig tvätthög! 😀 Kul att du är tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *