|   443   0     5
  Familjen

I morse badade jag båda barnen. Milo har inte badat så mycket; jag håller honom ren på andra sätt, men efter det här får han nog bada varje gång Noëlle gör det. Han fullkomligt älskade att bada med storasyster. Han satt i badkaret och jag höll en hand om hans nacke som stöd.
Kan knappt vänta tills de kan bada ordentligt och leka.

Som ni ser nedan så verkar jag även denna gång ha vispgrädde i tuttarna, hahaha. Han har lagt på sig lite valkar och stora bulldogkinder.
Min älskade lilla prins.


Nybadad Milo och Noëlle

0
 443   0     5
   ,

5 svar på Vispgrädde i tuttarna

 1. Marie skriver:

  De är ljuvliga båda två! :)

 2. Mamma skriver:

  Åh, vad söta de är!

  Jag kan knappt vänta tills ni kommer hit igen! Finns det plats för mormor på loftet eller har ni fyllt det med leksaker 😀

 3. Hanna - Miosliv skriver:

  Mysigt med bad! Har ni badkar och hur stort kan man ha?
  Jag och min sambo funderar starkt på att göra som ni, älskar att kika in här :)
  Vad måste man ha för körkort? Och hur trivs katterna jämfört med innan ni ”flyttade”? (vi har katter)
  /Hanna
  iHusvagn svarar: Tack för snälla ord! :) Japp, vi har badkar, inte så djupt men vi valde det med tanke på barnen. Jag har själv inte provat det trots att jag älskar att bada, men jag tror inte att jag skulle gilla det ändå för det är ganska grunt, och vi har ju bara 40 liter varmvattentank så jag vet inte hur fullt det skulle bli för en vuxen. Katterna är okej, i början gillade de inte när vi packade ihop allt och slajdade in sidorna men nu bryr de sig inte. När vi har åkt några timmar och öppnar dörren ligger Lucy alltid på soffkanten och sover och Mag kommer fram från var han nu varit under resan och ser alldeles sömnig ut, så det går bra. När vi är parkerade är det ju som i vilken lägenhet som helst, de bråkar, springer runt, sover och äter :)

 4. susanne skriver:

  Haha – ja, det ser ut att du fått en liten SUMO-brottare!

 5. ENDENISE skriver:

  oj så stor han har blitt sen jag tittade in här sist. Har tappat det där med att läsa bloggar på senaste veckorna, tiiiiiden är borta. Så fina dom är, båda två och jag ser att du har grädda i boobsen 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *