|   616   0     3
  Familjen | Tyckmycken

Jag har blivit slagen lite på sistone, maken har blivit biten ett par gånger och igår försökte Noëlle sparka på Lucy. Jag fick nog, satte fast henne i Tripp Trapp-stolen och började rita husregler. Hon slutade snart gråta och var med och pratade om reglerna. ”Milo, sparka, no”.
Vi tejpade upp dem på frysen och i morse när N vaknade gick hon fram till frysen och berättade om reglerna. ”No, sparka, uhm, pappa.”

Anyways, ni kan ju tro att jag och maken hade svårt att hålla oss för skratt när jag ritade dessa vackra bilder 😛


Husregler

0
 616   0     3

3 svar på Jag är en riktig konstnär jag

 1. Ann Solander skriver:

  Jag blir så otroligt glad varje gång jag kikar in här på din fina blogg.
  Du skriver så fint om din familj och lägger upp fantastiska bilder på dina barn.

  Du gör mig GLAD :-)
  Ha en fantastisk dag

  Kram Ann
  iHusvagn svarar: Tack, det värmer! ♥

 2. Marit skriver:

  Ha, ha! Underbara bilder till reglerna!
  Oavsett konstnärligheten i det hela så blir det mycket tydligare för N när det sitter en lapp på uppe.
  iHusvagn svarar: Japp, hon försökte sig på att sparka Lucy idag igen (misslyckades tack och lov) och då lyfte jag upp henne och visade henne reglerna och hon sade: ”no, slå, Lucy” och sen gick vi och klappade fint och sade förlåt till Lucy. Som du säger blir det mycket tydligare :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *