|   703   0     2
  Familjen | Husvagnsliv

Igår åkte vi in till Talladega och fick en rundtur av banan där! Jag är inte så intresserad av Nascar (go fast, turn left som vi kallar det ) men det är väldigt stort här i USA och det finns väl en film som heter Talladega nights? De kör nästan 200 varv, snacka om att bli yr i knoppen både av att köra och att titta.

Noëlle har tittat på Lightning McQueen en del också :)

Det var häftigt och det var tur att vi var ensamma där för sista rundturen för Noëlle tyckte inte att det var roligt att sitta still på ett bussäte, speciellt inte när man inte ens behövde ha bälte! Hon sprang runt i bussen som en virvelvind och ville helst sitta i trappen längst fram. När hon inte fick det lade hon sig på golvet ♥


Innan vi åkte, fina vita stenar


Där vinnarbilderna tas, Victory Lane!


Banan kändes mycket brantare i verkligheten än de 33º den är.


133 000 personer finns det plats för på bänkarna, wow!

0
 703   0     2

2 svar på Talladega superspeedway

  1. Tess skriver:

    Häftigt! Banan ser väldigt brant ut på kortet också!

  2. Zarah-Lou skriver:

    ”They are making a left tuuuuuuurn!”

    ;D
    iHusvagn svarar: Hahaha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *