|   776   0     5
  Familjen | Husvagnsliv

Nu när Noëlle nästan är två börjar vi kunna pyssla lite mer ordentligt ♥
Jag har bestämt att vi ska göra en planerad aktivitet/pyssel per dag för att N ska få lite egentid med mig.
Idag gick vi ut och samlade stenar, det fanns dessvärre inga fina runda stenar, så dessa fick duga.
Sen målade vi dem och satte på ögon. Fina va? :)


Stenmonster


Färger


Konstnärinnan


Färgerna omgång två

Sen lärde jag mig att man inte ska ta alla färger, för det blir bara brunt när Noëlle börjar smeta runt. Istället ska man ta färger i samma nyanser som blir fina även när man blandar dem, typ blå, lila, vit och grön. Eller gul, orange och röd.

Nu ska vi ut och åka. Vi ska norrut, till kylan. Från sommar, till vår och nu vinter. Trevligt :)
Vi får se hur det blir med bloggandet, jag kanske kan blogga på språng med mina nya telefon.

0
 776   0     5

5 svar på Minst ett pyssel om dagen

 1. susanne skriver:

  Vilken BRA ide!
  Får i helgen besök av barnbarn…..ska verkligen göra detta med stenarna då. Jag har stora rullande ögon…..stenar har vi miljontals i vår skog. Och lite färg finns nog i lokala pysselaffären.
  Köpt värsta coola tre-hjulingen (abc-leksaker) Ser ut som en mini-scooter. Har gjort en nummerskylt med hennes namn…klistrat på foton…..(hon bor inte nära oss)….vill att hon ska förknippa scootern med oss tillsammans….man får göra det man kan…typ…
  TACK för de PYSSEL- ideer jag får av dig… ♥

 2. ENDENISE skriver:

  åh sicka fina 😀

 3. ENDENISE skriver:

  sv: håller med dig till fullo också. Kram

 4. monnah skriver:

  Jag lovar att det betalar sig att investera i sina barn, både psykiskt och mentalt. Mina pysselstunder med barnen är något av det jag alltid kommer att hålla mest kärt, för att låta lite blödig… Akta er för stormarna! Vi vill inte ha några ivägvirvlade husbilar. Kram.

 5. Mamma skriver:

  Mormor vill ha en i försenad födelsedagspresent när ni kommer till Sverige 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *