|   1 040   1     11
  Familjen | Hantverk

Har sett lite kläder med märket ”Matilda Jane” här i dagarna. Kläderna stod verkligen ut, så jag var tvungen att ta reda på lite mer. Jag blev sugen på att göra en liknande klänning, så igår köpte jag tyg och satte igång. Jag hade skrivit ut att jag ville ha blå axelband, men tyvärr hade jag inte blå så det räckte. Jag tror att det hade balanserat klänningen lite bättre, men den är ändå söt.

I bak är det två knapphål som man trär axelbanden genom och sedan knyter.

Det är en dragkedja under ena armen också. Jag kan aldrig få till det riktigt 100% med dragkejdor. Måste öva.
Imorgon ska jag åka och köpa lite tyg till shorts till Noëlle. En av de andra mammorna blev alldeles till sig när hon såg att jag hade overlock, så hon kommer hit och syr lite med mig imorgon eller dagen därpå. Kul!

Det är tacksamt att sy åt Noëlle. Hon tjatar och tjatar om att det ska bli färdigt och sen är det det finaste hon har sett och hon vägrade att ta av sig klänningen till och med när vi skulle gå och leka med kompisarna.

130204a
Noëlle’s nya klänning

130204b
Noëlle poserar

130204c

Jag har snott en hylla i en av garderoberna där jag har mina symaskiner. Igår satte jag i två extraskivor i bordet och tillsammans med köksön hade jag skapat ett riktigt långt bord.

Det fanns en tid då jag brukade beklaga mig över att Greg inte hade någon hobby, han blev lätt uttråkad, det var bara datorn etc. Nu är jag istället tacksam, för det finns plats för alla mina tusen hobbys (tre stora fotoblixtar, bakgrunder, stativ, 88-tangentskeyboard, symaskin, overlock, osv.) 😉

1
 1 040   1     11
   ,

11 svar på Jag har sytt en klänning

 1. Elin skriver:

  Åh vilken fin klänning! Vad duktig du är!

 2. Linda Griffin skriver:

  Superfin klänning, så himla fina färger :)

 3. SasSa skriver:

  Oh, så fin den blev!

 4. Maxine skriver:

  Meh, mitt tjocka finger tryckte i misstag på tummen-ner-knappen när jag skulle kommentera (från lilla mobilen), och nu får jag inte bort det… 😛
  Nå, skulle fråga vad 88-tangentskeyboard är, och till vad man använder det. Är lite prylnörd men har missat det här. :-)
  Jättefin klänning på den finaste lilla tösen! :-)

 5. Mamma skriver:

  Vilken ljuvlig liten klänning! Helt klart annorlunda, MEN …

  Den luktar nostalgi med en blandning av svensk folklore, amish, japansk kimono och franskt provencale på samma gång. Hur är det bara möjligt?

  (Jag vet inte hur man gör på tangentbordet för att skriva det franska c i provencale:)

  Jag förstår att lilla N älskar klänningen.

  Vad duktig du är!

 6. monnah skriver:

  Vilken söt klänning! Och den blå i engelska bloggen är också jättefin. :)

 7. Så himla fin! och vilka fina färger!

 8. Anna Lindholm skriver:

  När jag klickar på länkarna kom jag först till eurofloristen och när jag testade igen så kom jag till pia larsson bröllopsfotograf. Fattar noll…

  • Stephanie skriver:

   Jag fattar inte heller. Jag gör inte de länkarna för jag fetstilar alltid min länkar. Jag tror att det är någon slags reklam och att se kom när jag installerade bannern från Bloggerfy. Måste kolla upp det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *