|   555   0     2
  Vardag

En del av er brukar tycka om att ta del av mina fynd, här är de senaste. Logiska spel. Som pussel, fast med uppgifter. Man får en bild som man ska försöka bygga med de bitar man har. Sen vänder man blad för att få se om man har gjort rätt. Love, love, love it! Läste en recension där någon pratat med någon hjärnspecialisttjosan och det är samma tänk man använder för att skriva och läsa till exempel. Trots att man inte ser hela bilden så fyller man i resten själv. Som när man ser en halvcirkel så vet man att det är  just en halv cirkel, för hjärnan fyller i resten. Av samma anledningen kan man läsa en text där bokstäverna i alla ord är omkastade. Det var mycket intressant att läsa.

Alla spela är från 3-8 utom mitten, som är 4-9.

Det får bli två stycken.  Jag vill definitivt ha ”Day and Night”, sen står jag och väger mellan Smart Car och Castle Logix, men lutar åt Smart Car.

Jag antar att det inte lönar sig särskilt att handla från Amazon, men här är länkarna ändå. Om ni handlar från Amazon med mina länkar får jag nämligen en liten symbolisk summa, 4% tror jag:
Länk till dessa spel hos Amazon.
Noëlle har en kusin i Sverige som jag tror att något sådant här skulle passa alldeles ypperligt.

0
 555   0     2

2 svar på Fönstershoppar lite inför Noëlles treårsdag

  1. Henriettae skriver:

    Ser kul ut!

  2. monnah skriver:

    Tänk vilka roliga grejer folk hittar på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *