|   2 080   0     3
  Familjen | Hantverk | Vardag

Något vi har saknat i husvagnen har varit ett kylskåp att sätta magneter på. När jag började leta efter någon bra metallplatta och hittade IKEA:s ”Spontan” magnetbräda blev jag såld. Måtten passade helt perfekt på ena gaveln av vår köks-ö. Jag köpte den och hade en idé om att jag skulle laminera bokstäver och limma på en magnet. Det gick inte alls. Magneterna trillade av, barnen knölade sönder bokstäverna,osv.

Jag började fundera på andra, bättre sätt, och hittade runda 5 cm stora Epoxy-klistermärken. Taddaa! Blev hur bra som helst och jag är toppennöjd. Milo är lite tuff med dem, så jag har dem i en låda och tar fram dem att leka med tillsammans eller när Milo sover. Noëlle älskar nämligen bokstäver och siffror just nu och frågar mig alltid vilka bokstäverna är som hon inte kan än.

130213e
I väntan på de nya magneterna: ”Titta mamma, en gubbe med hår och hatt” :)

130213g
Epoxy-klistermärken 5 cm, en 5 cm-punch och lite utskrivna bokstäver och bilder samt runda små klistermagneter.  (2 inch, inte riktigt 5 cm.)

130213f
Noëlle ville skriva ordet banan och vi hjälptes åt. Annat än ett M som hon tyckte var likt ett N gick det jättebra :)

130213d
Lådan med magneter och ord.

0
 2 080   0     3
   

3 svar på Egna bokstavsmagneter

  1. Clinen skriver:

    Men vilken bra idé! Du är verkligen otroligt duktig på det här med att göra inlärning roligt för de små. Väldigt inspirerande! =)

  2. Ellinor skriver:

    Så smart! Har länge tänkt att göra ett memory spel till brorsdottern med hjälp av laminatmaskinen. Men det har inte blivit av än..

  3. Mamma skriver:

    Jag blir imponerad. Vad duktig lilla N är och vad påhittig du är 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *