|   710   0     1
  Familjen | Husvagnsliv | Livet i exil | Vardag

Igår var vi på Legoland med en massa fulltidsfamiljer. Det var trevligt, men jag är lite trött på Legoland efter förra gången i höstas. Men det var billigt och massa kompisar, så vi hakade på.
Som den Lego-fantast jag är tycker jag ändå att Legoland är ganska tråkigt.  Men sen har de ganska bra motstånd här i Orlando också.

Idag har jag och Noëlle hängt med Annika Sörenstams barn och barnflicka vid badlandet. Barnen Ava och Will är ett halvår äldre än  Noëlle och Milo. Jag lämnade dock Milo och Greg hos sväronen och  gick dit med Noëlle. Jag tänkte att det skulle bli mest svenskt så :)

Barnen var jättefina. De lekte alla tre med varsitt plasthalsband de fick vid ingången. Det var så härligt att höra att Ava har samma svengelska som Noëlle. Hon kastade ut sitt halsband på lite för djupt vatten och ville att jag skulle hämta det ”Hämta det till mig”. Jag frågade om hon kunde fråga snällt, hon funderade lite sen sade hon: ”Kan du please hämta den till mig”. Så sött :)

Det kändes inte rätt att ta några bilder, men Annika bloggar lite här (mest golf, men lite om barnen också), och här hittade jag varsin bild på barnen, Ava och Will. Så söta :)

Barnflickan, som heter Amy, skulle få besök från Sverige ett par veckor, men efter det ska vi försöka ta oss till Sea World.

Några bilder från igår. Bilderna på minneskortet blev förstörda, men jag fick loss ett par.

130212c

130212b

130212a

0
 710   0     1

Ett svar på Legoland igår och nya kompisar

  1. Anna skriver:

    Coolt, trodde bara att det fanns i Danmark

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *