|   1 530   0     2
  Familjen | Husvagnsliv

Hoppsan! Jag är trött, trött, trött. Utmattad. Typ :)
Jag klarar mig bra på dagtid, men går oftast och lägger mig med barnen. Det brukar gå över om några veckor, men först ska vi gå igenom lite halsbränna och illamående 😉

Svägerskan med familj är och hälsar på svärföräldrarna. Vi har varit på en dinosaurierestaurang på Downtown Disney och ätit middag ihop en gång. Nu ska de iväg och hälsa på svågerns familj ett par dagar sen kommer de tillbaka.

Idag har vi bytt camping en vecka, eftersom vi bara får bo gratis 2 veckor i taget med vårt medlemskap under högsäsong här i Florida.

Lite bilder från veckan.

130222a
Noëlle fick den här ringen av en granne :) Fin va?

130222b
Noëlle och kusinerna lekte på golfbanan hos svärföräldrarna på kvällen när golfarna var färdiga. Superfint ljus och bara alldeles underbart.

130222d
Svägerskan med familj är på besök i Florida. Milo med sin faster.

130222c
Igår hade vi gjort en massa vaniljglass och på vägen hem från någonstans (minns inte var) köpte vi en massa jordgubbar, alldeles för mycket för att vi skulle orka äta upp. När några vänner kom förbi och hälsade på passade det perfekt med hemgjord vaniljglass med jordgubbar. Behöver jag säga att alla barnen slickade skålarna? 😉

0
 1 530   0     2

2 svar på Oj, det har visst gått en vecka!

  1. Mamma skriver:

    Bilden på Noëlle på golfbanan är ljuvlig.

    Jag satt och funderade på vem Milo är lik på bilden med faster M. Jag tyckte att jag såg vissa drag från Seb när han var liten. Jag sprang in till pianorummet och tittade på de svartvita inramade bilderna av alla er barn som sitter på väggen. Seb är tre år där och mycket riktigt finns det likheter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *