|   745   0     15
  Familjen

…usch, det har varit en jobbig vecka. Vår älskade låtsas-morfar har somnat in. Sent i höstas åkte han in för en stroke och fick veta att han hade cancer i hela kroppen. Han fick bara ett par månader till att leva.
Han har funnits i våra liv i 20 år, han har betytt mer för mig än vår riktiga morfar.

Micke överlevde koncentrationsläger och har levt ett rikt liv men det gör mig så ont att allt fick ett sådant abrupt slut. Vi kunde inte ses när vi var där i julas, eftersom han redan var så dålig och det kommer för alltid att förfölja mig.

Vi älskar dig och kommer att sakna dig, Micke. Världens snällaste, mest generösa och fantastiska man.

140205a
Micke och Milo sommaren 2012

0
 745   0     15
   ,

15 svar på En av världens finaste…

 1. Emma skriver:

  Beklagar sorgen. Styrkekramar till dig och hela familjen!

 2. Husvagnsfamiljen skriver:

  Beklagar. Styrke kram till dig

 3. Annika K skriver:

  Beklagar sorgen.

  Massor med kramat till er alla

  <3

 4. Hej men hallå, du som är så duktig på att fota, förstår inte riktigt vad du vill ha för tips av mig? :)
  Kan iaf skriva vad jag har för objektiv, ett 17-55, 2.8. Supernöjd med det. Men du har väl 24-70, mitt drömobjektiv? :)
  Vad kan jag mer skriva, vet inte, haha.. Vad vill du veta? Jag tänker mkt på ljus, hatar småblixtar. Men hemma har jag faktiskt en studioblixt som jag smäller av upp i taket för att få till mjukt ljus och skarpa bilder. SKulle inte klara mig utan den, haha.. Det är kul att ha någon tanke med bilderna men det är inte alltid det går. Jag kör nog med filosofin ”tillräckligt många bilder ger nog iaf någon bra” haha.. Fotar rätt mkt 😛 Och så gillar jag att ta bilder som liksom berättar om stunden. Det är så mysigt att gå tillbaka och se hur det såg ut och var. Man tror man minns, men det gör man ju inte..

  Hmm det var lite från mig. Sen photoshopar jag såklart! Gör du oxå det? Brukar ljusa upp bilder och lägga på skärpa ibland. Och klipper i bilderna gör jag och trollar bort irriterande saker i bakgrunder och så 😛

  • Mysmasken skriver:

   Men du ser – du använder studioblixten! 😀 Det var nåt sånt jag ville höra, nåt jag kan testa! Då är det fritt fram för mig också att göra det, haha. Maken skulle tycka att jag var knäpp, men om det finns fler knäppisar, höhö. Jag brukar ju blixtra i taket, med min externa blixt, men jag tycker att de får skuggor under ögonen och det ser ut som påsar, om du är med. Hur undviker du det? Kanske blir bättre med studioblixten för den sprider mer ljus.
   Jag har ett 24-70, jag har 17-40 också… Kör du 2.8?
   Tack fina du! Ja, jag fotar i RAW och plockar bort en del skräp och så :)
   Tycker du tar kanonfina vardagsbilder. Fick precis tillbaka min kamera från reparation idag. Hittar inte fjärren, tror jag lämnade den i Sverige, så jag beställde en ny idag.

 5. Och så läste jag ditt inlägg nu :/ Tråkigt med din låtsas-morfar. Ush för cancer, det är så hemskt! TröstKramar

 6. Anna, Gbg skriver:

  Vad tråkigt för er! Beklagar sorgen.

 7. Elin skriver:

  Beklagar sorgen. Och låt inte tankarna om att ni inte hann ses en sista gång bli något som följer dig. Minns istället allt ni hade och fick tillsammans. Kram!

 8. Anna-ulrika skriver:
 9. Mamma skriver:

  Till minne av Micke (Miclos)

  Du, Micke, var en sådan människa som de flesta önskar att de hade fått lära känna. En person som alla borde få ha i sitt liv och hålla i hand.

  Du hade en oändligt vacker insida. Kärleksfull, varm och medkännande. Jag är så tacksam att jag fick lära känna dig, Micke. Du gjorde hoppet om en bättre värld levande.

  Det har varit en jobbig resa att på avstånd följa dina sista dagar i livet. Sov i frid!

  Jag älskar dig!

 10. Thereza skriver:

  Jag beklagar sorgen, låter som om han var en väldigt fin människa <3

 11. Alexandra skriver:

  Jag beklagar sorgen! :'(

 12. Liv skriver:

  Beklagar sorgen <3
  Förstår dina känslor kring ert sista "icke-möte" men försök att inte fastna där utan minns det fina. Tex tiden ni fick när du tog bilden här ovan. En mycket fin bild och säkert ett mycket fint möte!

 13. Mimmi skriver:

  Många kramar till er! <3

 14. Anna-ulrika skriver:

  Hade gjort ett hjärta med emoji men det syntes ej. Beklagar förlusten av m.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *