|   638   0     12
  Familjen

Nicolas börjar bli en stor kille! Sedan ett par veckor kan till och med pappa lugna honom och få honom att gå från gråt till glad. Skönt!
Idag höll jag honom uppe i 3,5 timme, ammade och sedan gick jag och Noëlle på bio. Bion började 13.55, så båda pojkarna sov middag nästan hela tiden vi var borta. Milo fick jag väcka när vi kom hem och Nicolas vaknade precis när filmen var färdig. Det gick med andra ord helt super!

Noëlle tog med mig och såg senaste Disney-filmen Frozen (Frost). Gud vilken bra film och musiken är ju fantastisk. Noëlle har redan sett den tre gånger på bio. Vi väntar på att den ska släppas på DVD i Sverige så att vi kan få den på svenska. Jag vägrar ju att visa film på engelska i det här hushållet. Idag var det sing-along-versionen, men Noëlle var den enda som sjöng. Högt och hjärtligt! =)

Annars händer inte så mycket. Sväronen åkte på sin kryssning igår och på torsdag kväll kommer Gregs syster med familj. Jag har jobbat som en liten gnu. De gick över budget i slutet av januari, så det blir ingen Quality Control gjord utan jag får sitta och översätta. Bleh. Men måste helst nå upp till 30 000 kr före skatt, och februari är kort jäkla skitmånad, så det är bara att jobba så att jag förhoppningsvis kan vara ledig lite när svägerskan är här.

Ska se om jag kan visa huset vi funderar på. Vi ska träffa vår mäklare på onsdag.

Näe, nu ska jag jobba igen! Tjingeling.

140209a
Nicolas idag, nästan 4 månader ♥

0
 638   0     12

12 svar på Lilla Nicolas

 1. Elin skriver:

  Vad skönt att allt börjar fungera bättre nu. Det är så värt att kunna åka iväg en stund med bara ett barn. Det måste kännas bra för både dig och Greg.

 2. Mimmi skriver:

  Vilken söting han är!
  Åh Frost vill jag också se, den är bra för en 4-5-åring tolkar jag det som.

  Måste fråga dig, kontankort för mobil när man åker till USA? Vår resa börjar ju närma sig nu. Hittar typ Ready-Sim men de är lite knepiga att få tag i om man inte ska beställa. Vill ha för ungefär två veckor med lite inrikessamtal och kanske 1GB data. Har du någon koll på det?

 3. Thereza skriver:

  Vad söt, jättefin bild! <3

 4. Åh så söt han är! Väldigt lik sin bror :) Mysigt med lite egentid med Noëlle, det uppskattade hon säkert :) Tur ni hade med tajmingen! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *