|   463   0     4
  Familjen

Först en vecka med sväronen, sen några dagar ledigt innan svägerskan med familj kom hit. Sen var de på Disney på hotell några dagar innan de kom tillbaka för en sista natt här, igår. Idag åkte de hem och hann mötas i dörren med sväronen som precis kom tillbaka från sin kryssning och nu blir kvar här till slutet av månaden.

Hann trycka ner alla i soffan innan de åkte hem =)

140222c

0

4 svar på Fullspäckad månad

 1. Annika K skriver:

  Roligt med besök :)
  Men det optimala vore att det var lite mer utspritt så man kan njuta mer så att säga :)

 2. nina skriver:

  Ser att alla gästerna har sina ytterskor på sig, drar inte det in en massa smuts? Känner ni inte för att be dem ta av sig skorna inne? Vad annorlundaz emot här,här skulle man ju aldrig tänka tanken att sitta i vardagsrummet me ytterskor på sig :-)

  • Mysmasken skriver:

   Haha, ja du. Inte undra på att vi får skitiga fötter här hemma! Eller kanske det är därför folk har skor på sig, för att golven är skitiga? 😉 Men näe, svägerskan , svågern och barnen hade inte skor på sig när de var här, men de var precis på väg ut genom dörren. Sväronen brukar ha inneskor tror jag…

 3. hanna b skriver:

  Jag tycker Milo är så sjukt olik sig på den här bilden, såg knappt att det var han först! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *