|   1 871   0     2
  Vardag

Jag såg att Blondinbella skrev om dessa små alarm och jag blev nyfiken. Jag är inte säker på hur de aktiveras, men det står att de gör det på en bråkdels sekund och med en ljudstyrka på 130 decibel. Det låter tydligen som en kvinna som skriker, och utöver att störa angriparen får det folk i närheten att reagera. Jag hittade dem på MySafety, som har alla möjliga säkerhetsgrejer utöver dessa. Spärrservice, nyckelbrickor etc. Tror jag ska beställa en sån där att ha i handväskan?

Har ni någonsin varit med om någon läskig situation där ni blivit förföljda eller så?

Det värsta här är att de använder lekparker för att deala droger typ. Häromdagen såg vi någon skummis som blev avsläppt, vandrade omkring runt lekplatsen och vände sig om varannan sekund och sen kom det en annan bil och ja, nä, vi hoppade in i bilen och åkte därifrån.
Det läskiga här är ju att folk bär vapen också, så det känns inte tryggt alls.

Det hände mig en gång uppe i Maryland också, jag var själv på en liten lekplats med barnen. Jag satt och ammade Milo och väntade på att Noëlle skulle vakna. Plötsligt dyker det upp två bilar med skumma typer i och jag blev skiträdd. Jag låste dörrarna och stirrade rakt fram (bort från dem) och hoppades att de skulle låta mig vara. Vilket de gjorde. När bytet var över åkte de därifrån. Pust.

iladusk

Flera olika att välja på, bland annat dessa.

0
 1 871   0     2
  

2 svar på MySafety alarm för kvinnor

 1. ninaerica skriver:

  En gång för länge sedan kom jag hem sent på kvällen från jobbet. När jag klivit av spårvagnen var jag tvungen att gå igenom en gångtunnel under vägen upp till en korsning. I tunneln mötte jag en karl och efter ett tag märkte jag att han hade vänt och börjat gå efter mig. Jag kom upp tillkorsningen och det stod några bilar vid rödljusen, men jag insåg att när de hade kört iväg skulle jag vara helt ensam ute med den karlen. Jag gick över vägen och ställde mig med ryggen mot husväggen och ringde och pratade med min mamma. Han gick runt på andra sidan om huset och sedan såg jag att han vände och gick tillbaka mot spårvagnshållplatsen.
  det var väldigt obehagligt fast inget hände. Men det är nog viktigt att gå på sin magkänsla samt att vara vaksam när man går själv sådär. Och visa att man är medveten om det runt omkring.

  sen har jag varit dum nog att gå från krogen mitt i stockholm till en lägenhet på kungsholmen mitt i natten och dyngrak, så då var jag innerligt tacksam att ingenting hände.

  • Mysmasken skriver:

   Fy vad läskigt! Jsg har också rört mig i Stockholm, men om jsg varit helt ensam har jag alltid ringt nån kompis och om det varit så sent att ingen varit tillgänglig har jsg låtsaspratat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *