|   510   0     3
  Familjen

Tack för input! Alla kök jag ser med vita skåp och mörk bänk har trägolv… Vi kommer att ha kakel i köket. Skulle gärna välja trägolv, men det blir så dyrt. Grejen är att vi inte ens vet vad vi har att välja på. Det finns fem olika nivåer. I modellhuset är det nivå 5 på skåpluckorna, vilket kostar 35 000 kr extra, t.ex. Så jag vet inte vad basic är som vi kan välja eller vad nästa nivå kostar, osv.
Man ska väl komma dit ovetandes så att man lägger ner pengar på en massa extra man inte hade tänkt sig.

Igår skrev vi papper med långivaren. Vi hade med alla barnen och jag köpte kakor och vi hade med deras iPad. Jag förberedde mig på det värsta, men de var helt fantastiska! Till och med när Elsas sång kom på Frost som Noëlle tittade på sjöng hon lite tyst bara, hon som i vanliga fall skriker öronen av sig =)
Så nu ska de bara kolla med skatteverket att jag gett dem samma siffror som jag rapporterat dig, sen borde de kunna börja bygga. YAY!

Idag försökte vi hänga vid poolen, men det är apkallt i vattnet. Typ 20 grader, brrr! Noëlle kom i till midjan och Milo till knäna. Vi hade köpt ett nytt flytbälte och så fort det blir varmare påbörjar vi projekt lära sig simma, för Noëlle. Hon är ju nästan fyra år, och med alla pooler här i Florida är det viktigt.

140222a

140222b

0
 510   0     3

3 svar på Poolhäng

 1. Helen skriver:

  20 grader i vattnet är ju varmt! I alla fall med svenskt perspektiv… 😉

  Svenska simskolor för riktigt små barn lär ut överlevnadsgrunder i vattnet: att ta sig till ytan och vända sig på rygg för att kunna flyta. Jag tror att de börjar med det så tidigt som före de fyllt ett år. Tänker att det kan ju vara bra att börja med sånt även för Milo. Bara ett tips! Här finns böcker och DVD om baby/småbarnssim: http://linneashopen.se/bok-dvd/

  Sen undrar jag hur Alla Hjärtans Dag blev för er? Du postade så mycket om att skapa egna traditioner och förberedelser inför 14 feb, så jag är nyfiken på hur det blev. Vad gjorde ni? Vad tyckte barnen?

  • Mysmasken skriver:

   Plockade precis undan alla dekorationer igår =) Brevlådorna blev succé. Hela februari skrev jag små enkla lappar till barnen och lade i några MM’s. Noëlle var med och ”skrev” (antingen lät pappa eller mamma skriva åt henne, eller skrev av det jag skrev). Den 14:e skrev jag varsitt stort brev till barnen, som jag även kommer att spara från år till år. På själva dagen gjorde vi några lekar (får utveckla det de kommande åren). Barnen dekorerade kakor och cupcakes med glasyr och strössel och sånt. Sen åt vi god middag!
   Tänker bygga på det lite varje år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *