|   914   0     3
  Familjen | Vardag

En av dagarna när Gregs syster var här, bjöd de in hennes makes kusin med flickvän. De visste att vi hade barn, men kom hit med två stora oranga TicTac-lådor (de där små pillerliknande pastillerna) till barnens kusiner, men inga till våra barn. Milo är för liten för att förstå men Noëlle såg trånande när flickvännen gav Will och Luke varsin tablettask.
Av en slump råkade jag ha en orange TicTac-låda i skafferiet som blivit kvar från resan till Sverige. Det är inget vi handlar i vanliga fall eller ens tycker är särskilt gott. Jag skyndade dit och gav Noëlle den, så att hon också fick en.

Det var ett sånt misstag som folk som inte har barn gör, no big deal liksom.

Sen fick jag höra av svågern tror jag, att Noëlle gått fram till den där främlingen (Gregs systers makes kusins flickvän) och sagt: ”I like TicTacs too, you know!” och räckt fram sin ask för att visa. Haha, you go girl! 😉

0
 914   0     3

3 svar på TicTac

 1. Annika K skriver:

  Bjuder man en bjuder man alla, så tycker jag.
  Är man osäker på om barnet får så får man ju bara kolla.

  Hejja Noelle (får inte dit prickarna)

 2. Thereza skriver:

  Go Noelle, haha! <3

 3. Martina skriver:

  Haha härliga Noelle! Det tar nog mer om ett barn säger till än om en förälder gör det så det var bra att Noelle uppmärksammade dem på ”problemet” :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *