|   799   0     6
  Familjen | Hemmet

Ända sedan vi bodde i husvagnen har jag dillat om en sån här linjal att mäta barnen på! Jag har funderat på hur jag skulle göra, om jag skulle göra en stencil och stöppla, eller vad? Sen råkade jag snubbla över dessa dekaler på Etsy och sen var det kört. Jag köpte brädan, spraymålade den vit (seriöst, varför tog det mig två år att fastna för det här med sprayburkar? SÅÅÅ smidigt!), klistrade på INCH på ena sidan och CENTIMETER på andra sidan och sen spraylackade jag typ 10 lager.

Såå perfekt, för man kan ju ta med sig den när man flyttar =) Hemma hos mamma mätte vi oss på insidan av ett skåp och där står våra längder fortfarande. Superkul att ha kvar ju!

140228a

 

0
 799   0     6

6 svar på Något jag velat göra länge

 1. Annika K skriver:

  Fiffigt!
  Och att kunna ta med den är jättesmart.
  Så måtten inte blir kvar i det/ de gamla husen man flyttat ifrån

 2. Martina skriver:

  Vi har en köpt ”linjal” som vi inte fått upp än i nya huset (efter ETT år…) men nu ska den banne mig upp i helgen :-)

 3. Men åh vad smart! En sån vill jag också ha! :)

 4. Åh så fin så fin! Älskar dina ideer 😀 Sån vill jag oxå göra :)

 5. Hmm men antar att du själv skrivit på den? Ser ju knasigt proffsigt ut, så lär det ju inte se ur om jag skriver.. Hur fick du till det?

  • Mysmasken skriver:

   Nej, jag köpte dekalerna på Etsy :) 12 dollar styck :) man tog av skyddspapperet lite i taget sen gned man med ett kreditkort så att de fastnade och sen tog man bort papperet :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *