|   803   0     4
  Familjen | Livet i exil | Vardag

Cockroach racing. Jag förstår att det finns ett behov av det. Nämen seriöst, de är så äckliga! Jag gick precis ut i garaget, och de är väl nattkryp för när jag slog på lampan var det två stycken mitt på golvet som försökte irra iväg in i något hörn. Usch! Det är inte sådana där små som invaderar kök och sådär, utan det här är stora typ 4 cm kanske. Blääh. Men jag har vant mig lite grann. Om de kommer in tar katterna dem, som tur är. Jag smashade iallafall båda två.
Seriöst, bara namnet KACKERLACKA låter ju äckligt. Lägg sedan till att de har äckligt många ben (sex?) och springer fort som fasen med de där små äckliga benen *ryser*

Aja, anledningen till att jag var i garaget var att jag sprejmålade. Som sagt, varför blev jag inte beroende av det här tidigare? Man kan ju bli beroende på två sätt *sniff sniff* Haha, nejdå.
Det vankas ju prinsesskalas här om 10 dagar (ja, Noëlle räknar noga varje dag). Man kan komma ganska långt med lite grejer från dollaraffären och sprayfärg. En sådan burk kostar bara 3,50 dollar, så typ 20-25 kr och räcker ganska länge.
Den där ramen är en spegel från IKEA, svart i plast, den gör sig bättre i guld på ett prinsesskalas =)
Jag har inte så mycket fritid, så jag får börja i tid och göra lite om dagen för att hinna få ihop ett kalas. Imorgon gör nog jag och barnen minimuffins till cupcakes. Då kan vi frysa in dem och sätta på frostingen på kalasdagen. Vi har också köpt jättemarshmallows som vi ska doppa i vit choklad och sen strössel och sätta på pinne. Det kommer barnen tycka om att hjälpa till med 😀 Macaroons har vi redan gjort. Ska väl ha några vanliga kakor också. Och smoothie. Och så tänkte vi göra rosmaränger. Ja, det blir fyra små barn, HAHA. Men vafan, all or nothing liksom. Jag tycker att det är kul, Noëlle tycker att det är kul, win-win.

140312c
Spreja, spreja.

140312b
Nicolas chillar i soffan.

Idag har vi ränt runt inne i Orlando. Maken tappade sin iPhone i marken igår och skärmen sprack. Beställa tid, åka in, betala 300 kr och få en ny telefon. Gud så bra Apple Care är. Jag bytte ju ut min före jul för att det var en liten repa på linsen och jag behövde inte ens betala de där 50 dollar som man ska. Vi har alltså varsitt byte till innan 2-årsperioden går ut i december. Då kan man tydligen uppgradera till senaste telefonen för 100-150 dollar (tusenlapp). Såå nöjd med min ajfån!

0
 803   0     4
   ,

4 svar på Jag och kackerlackorna

 1. Thereza skriver:

  Vilken skön bild på Nicolas, hihi!
  Ser ut som att det kommer bli ett väldigt fint prinsesskalas 😀

 2. Annika K skriver:

  Så fiffigt med Apple Care.
  Själv så ha jag gått ifrån Iphone.
  Jag har älskat den. Men tycker
  Samsung är bättre. För mig iaf :)

 3. Men urk, jag googlade på cockroach racing och fyyy.. haha va äckligt! Aldrig hört. Stackars er som hittar såna där i garaget, jag skulle inte ens klara av att mosa en sån, haha..

  Fint du sprejar, blir ju kalasfint det där 😉

 4. Husvagnsfamiljen skriver:

  Oooo tack. Där fick jag ett tipps till sönernas kalas till sommaren. Jättemarshallerna. Hoppas du visar mer och bra beskrivning på hur du gör/gjort. Tack o lycka till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *