|   615   0     5
  Familjen | Foto & Film

Glömde att blogga att Nicolas fyllde fem månader igår. Det är ofattbart hur tiden bara rusar iväg. Dagarna är långa, men åren är korta. Så är det verkligen.
Åh, vi är så kära i honom allihopa. Nu på kvällskvisten busade alla barnen i sängen. Milo gjorde pruttljud på Nicolas mage och Noëlle, ja, jag vet inte vad det är, men Nicolas har verkligen ögon för henne. Han älskar henne! Hon är som en liten minimamma och han kan ligga i hennes knä länge, länge. När han drar henne i håret säger honom bara: ”Din lilla busunge”, ler stort och väntar tills han släpper. Åh, mitt hjärta smälter.

Han rullar mage till rygg men inte rygg till mage än. Han kan sitta själv med stöd av båda händerna, så vi är inte riktigt där än. Det enda som är kul är att sitta i Baby Björn och jag tror att han utvecklat ungefär sex extraarmar och de är alla två meter långa för han får tag på allt! Jag kan inte längre laga mat med honom på magen.
Han charmar tanter så att det står härliga till. Det tar alltid 15-30 minuter extra att handla med honom för vi måste stanna och konversera alla tanter som faller pladask för hans sprattlande ben och stora leende, där han sitter på min mage.

Ikväll försökte vi oss på en liten fotografering i trädgården. Det var lättare sagt än gjort. Han sitter som sagt inte stadigt än så jag kunde inte stå bakom kameran och le för att få honom att le, utan fick hålla mig precis ur bild ifall han skulle tippa över.

140316
Min älskade onge ♥

0
 615   0     5

5 svar på Fem månader

 1. Grattis Nicolas :) Charmig bild!

 2. Natalie skriver:

  Vilken fantastiskt vacker bild!! Vad duktig du är på att fotografera!! Så fint med den gammaldagsa vagnen med sitt lilla parasoll

 3. Thereza skriver:

  Jättesöt bild! :)

 4. Sonja skriver:

  Toppen fint kort på Nicolas och vad fort han växer.
  Jag har inte sett din mamma kommentera på ett tag.
  Hon har alltid så kloka saker att saga, jag saknar henne här i bloggen.
  Mycket spännande med nya huset och det ser ut att vara så bra planerat.
  Hoppas att allt kommer att gå bra med flytten när det blir 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *