|   830   0     12
  Familjen | Vardag

 

Mars-april och oktober-november är bästa månaderna i Florida. Vi grillar och äter ute varenda kväll. Ikväll kom jag på att jag hade vattenballonger liggandes, vilket blev en stor hit hos barnen 😀
Svårt att få till bilder sådär i solnedgången när det är starka skuggor från träden och staketet runt poolen, etc. Men här:

140318a
Milo: Nu tar jag dig, syrran!

140318b
Milo: Här kommer ballongen!

140318c
Milo: Yeah, gotcha! (Men har ingen aning om vad som väntar, haha)

140318d
Fick av en händelse en bild precis när Noëlle smällde en ballong i handen 😀

0
 830   0     12
   , ,

12 svar på Älskar Florida såhär års!

 1. Thereza skriver:

  Vad härligt med vattenlek! :)
  Här fick vi precis 3 minusgader igen efter att ha trott att våren var på ingång efter att vi haft 15-16 plusgrader i flera dagar :(

 2. selma skriver:

  Hej! Vilka härliga bilder! Vi har bokat flyg till Florida i december. Nu i efterhand undrar jag om vi skulle bokat tidigare alltså okt/nov. Hur upplever du att vädret är i december? Vi är ju frusna svenskar som vill ha lite värme då. Kan man sola och bada. Kan barnen gå i shorts och linne? Är tacksam för svar:)

  • Mysmasken skriver:

   Ptja, december kan vara både och. Man kan ha underbara dagar med 25 grader lagom och så kan det slå till och bli riktigt kallt. När vi åkte till Sverige eller kom hem, minns inte (alltså mitten av december eller tidigt januari) så var det exempelvis bara 6 grader. Beroende på hur länge ni ska vara här bör ni kunna få dagar med shorts och linne, men planera för dagar med byxor och tjocktröja också. Vad gäller bada så gör ni nog bäst i att bada i hotellets uppvärmda pool, om det finns sådant. Havet skulle jag nog inte bada i, men det finns vissa tokar som hoppar i 😉
   Vart ska ni? Vad ska ni göra? Disney är jättefint då de juldekorerar hela parken, t.ex.

   • selma skriver:

    Hmmmm vi funderar på att boka om biljetterna, vill endast packa sommarkläder:) Vi får se hur vi gör, tack för att du svarade på min fråga. Vi ska besöka Fort Lauderdale, Miami, Orlando och Key West. Jag hoppas att vi kommer ha riktigt kul för våra förväntningar är sky höga:) USA är både min och min mans drömresa. Vi ska vara där i nästan 3 veckor. Jag har kollat lite på kryssningar för jag hade gärna klämt in en kryssning till Bahamas eller liknande men vi får se hur det blir med det.

    • Mysmasken skriver:

     Ja, det är inte trevligt här på sommaren. Temperaturer på 35-37 känns mer som 45 ned en luftfuktighet så hög att man inte villfars utomhus.
     Oktober är fantastiskt härligt här, om ni har möjlighet att åka då.

 3. Annika skriver:

  Vilka coola bilder 😀

 4. Märta skriver:

  Så härligt det måste vara för ungarna att slippa vara instoppade i tjocka overaller, mössor och vantar stora delar av året!

 5. Annika K skriver:

  Vilka coola bilder :)

 6. Mimmi skriver:

  Vad härligt det ser ut!
  Vi är inte riktigt vana vid värmen på dagarna men förmiddag och sen eftermiddag är riktigt skönt!

 7. Mimmi skriver:

  Jag har varit här i slutet av juli början av augusti, aldrig mer. Ja det var vidrigt. Man längtade efter dagens regnskur så man kunde andas.

  • Mysmasken skriver:

   Haha, ja, sommaren är ingen hit. Men jag ser det såhär: 8 månader najs väder och 4 månaders dåligt väder (alldeles för varmt), jämfört med 4 månaders najs väder och 6 månader dåligt väder (alldeles är kallt) =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *