|   691   0     2
  Vardag

Joråsåatt, jag var ute i förrgår och jag försöker undvika sopkvällarna för det är så mycket folk på gatorna då. Alltså folk som ställer ut sina sopor. Visste ni förresten att vi har sophämtningsdag två gånger i veckan? Och återvinning en gång i veckan. I Kanada var det bara sophämtning varannan vecka men återvinning varje vecka. Så vi får alltså soporna hämtade fyra gånger så ofta som vi fick i Kanada. Skönt!
Nästan allt går i soporna för vår återvinning blir full så fort. I återvinningen går typ kartonger och en och annan läskflaska (light!!).

Men nu tappade jag tråden… Ja, jo. Sockerpullan (Elin79) vet precis på vilken knapp hon ska trycka för att få mig att göra något – tävlingsinriktningsknappen. Så jag tog mig ut, woohoo! Över 10 000 steg, fem dagar i rad. Appen, Walkathon, säger att den ökar folks dagliga steg med 30%, men jag tror att i mitt fall är det nog snarare fyrdubbla. Minst. Jag skulle nog ligga på typ 2 000 – 2 500 om dagen utan den här appen, haha! Mitt landskap börjar se fint ut, jag kammar in 20 miljoner guld varje gång allt blommar. HAHA, nördigt.

Jag joggade tre minuter i sträck. TRE MINUTER! Två gånger. Det gick inte snabbt i slutet ska jag säga. Men fattar ni alltså? Tre minuter. Trodde jag inte att jag kunde.

140321a
Elin som skriver till mig – Mina steg den här veckan.

 

140321b
Sån här tröja skulle jag vilja ha.

0
 691   0     2

2 svar på Sockerpullan Elin peppar

  1. Monnah skriver:

    Åh, vad duktig du är! Heja heja!

  2. Elin skriver:

    Haha! Sockerpulla kan du vara själv! Men bra jobbat. Alla sätt är bra bara man kommer ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *