|   493   0     4
  Familjen

 

Nicolas är det av våra barn som tyckt minst om att bada. Inte alls, är en bättre beskrivning. Det är ett himla ståhej att bada honom, ingenting han njuter av. Det spelar ingen roll om det sker med favoriten Noëlle, eller själv eller något. Han skriker som en panikbesatt och vill inte alls vara med.
Idag investerade vi 65 kr i en uppblåsbar liten pool, både för honom och storasyskonen. Där kan vi ha lite skönare temperatur. Vi fyllde på med varmt vatten inifrån och de stora två hoppade i. Nicolas skrek så fort jag doppade hans tår. Han grät i kanske 15 minuter innan det började avta. Jag satt och höll i honom (han sitter inte sååå stadigt än), försökte leka med olika saker, inget hjälpte…förrän han fick kalkonsugen, då blev han nöjd och sen var det inget mer gråt.
Han satt nog i 40 minuter, långt efter att de stora hade tröttnat :)

Hoppas han kommer ihåg imorgon, hur kul vi hade idag.

140405a
Bada bada

140405b
Såhär skrynkliga var hans söta små fötter efteråt :)

0
 493   0     4
   

4 svar på Ny pool

  1. hanna b skriver:

    Åh, det är så förvirrande att se honom för jag tänker på något sätt att det är Milo. Den där blonda lite större killen (som ju är Milo) känner jag knappt igen, han såg ju ut såhär sist jag såg honom. Blir virrigt i huvudet detta. 😉

    Och dom små skrynkliga fötterna… Ååååh, så fina!

  2. Mamma skriver:

    Det är inte klokt vad fort det går!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *