|   578   0     2
  Familjen | Vardag

Vi har alltid lärt barnen att vara snälla mot och ha respekt för djur. När Noëlle var mindre vågade hon inte riktigt hålla i nyckelpigor och annat vi hittade, så då fick jag göra det (trots att jag tycker att det är lite smått obehagligt). Nu finns det inget djur som inte behöver ”räddas” av Noëlle. Hon kommer dragandes med små, små sniglar som hon snällt låter slajma sig fram på hennes hand *ryser* och det allra värsta är gråsuggorna. Det är nån slags säsong för sådana nu, så det är ganska många och vi hittar en del i poolen som ”måste räddas”.
Det här hänt några gånger att hon kommit insläpandes med dem utifrån för att visa mig hur ”söta” de är. Japp, gråsuggorna kryper omkring på hennes hand *ryser lite till*

Kryp med åtta ben får hon dock inte inkludera. Jag har gjort det bekvämt för mig själv och sagt att vi ska låta bli spindlar eftersom att det finnas giftspindlar här (bl.a. svarta änkan). Sen att jag tycker att spindlar är superäckelvidriga, det hör inte hit 😉

140412b
Någon mer än jag som bara vill ”splitta” den där nageln och dra bort ena lagret 😉

0
 578   0     2
   

2 svar på Sniglar och gråsuggor

  1. Viktoria skriver:

    Jag såg nageln direkt och JA jag vill ”splitta”

  2. Thereza skriver:

    Haha, jaaag! Men jag hade inte gjort det på barnen, bara på mig själv, hehe 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *