|   654   0     10
  Hemmet

Eller okej, inte än, men snart :)
Attans vad det går undan! För en vecka sedan hade vi bara väggar på nedervåningen och nu har vi övervåning också!
Superkul att det går så fort. Tänk att vi kommer att bo där om fyra månader.

Min bloggvän Karro håller också på att bygga hus. På ett helt annat sätt! Såhär såg husresningen ut av deras övervåning…den kom in på lastbilar och tjoff sa det, supercoolt! Om ni inte har kikat in Karros blogg än (ni ser länken där till vänster också), så gör det nu!  Fantastiska bilder och kul text och supersöta barn.

Vi kommer att flytta i ungefär samma veva, så det blir kul att följa deras husbygge, som är helt annorlunda än vårt. Deras hus är sååå mycket finare. Helt fantastiskt. Tänk om de byggde så här.

140414a

140414b

0
 654   0     10

10 svar på På gatan där jag bor…

 1. Anna, Gbg skriver:

  Ser fint ut! Vi bygde också nytt hus á la Karro, som du länkade till. De kom dit en dag och lyfte huset på plats med tre moduler. Alla golv var redan lagda och alla väggar tapetserade. Till och med toaletter och annat satt redan på plats :-) Det tog ca 2 månader efter det så fick vi tillgång till huset (de lade taket på plats och fixade lite annat). Kul upplevelse att bygga nytt!

 2. Annika K skriver:

  Det där kommer att bli finfint :)

 3. Wow, vad coolt att det går så fort! Det ser ju riktigt fint ut :)

 4. Sarah skriver:

  Roligt! Ver precis hur det känns. Exalterande att se sitt hus bli verklighet! Kan du inte lägga ut ritning/bild hur det ska se ut när det är färdigt??

  http://www.floridaliv.se

 5. Mamma skriver:

  Vad spännande!

  Jag ser för övrigt att du har uppgraderat Instagram.

  • Mysmasken skriver:

   Haha, ja, den satans Hanna tvingade mig att installera det igen då att hon kunde skicka filmer till mig 😉
   Sparar det dock till när jag lägger barn och annat.

 6. Monnah skriver:

  Ju äldre jag blir desto mindre påträngande blir drömmen att bygga något eget. Jag ser att de kör samma byggmaterial i Florida som här… Ibland tycker jag det är förunderligt att husen liksom står kvar då det till exempel har stormat till lite ordentligt. Ojoj. Kul för er att få vara med om att välja nästan precis som ni vill ha flera gånger! Ni har säkert hunnit lära er vad som funkar vid det här laget också. Kram på dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *